Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αποχώρηση της Ελλάδας από τους διεθνείς αγώνες παίδων


Διεξάγονται στην Άγκυρα με συμμετοχής του ψευδοκράτους. Στην αποχώρηση της Ελλάδας από τους Διεθνείς Αγώνες Παίδων που διεξάγονται στην Άγκυρα, λόγω συμμετοχής σε αυτούς του ψευδοκράτους, αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ανατολή, ο.. δήμαρχος της Άγκυρας Melihek σε γραπτή του δήλωση ανέφερε πως ''δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε μια τέτοια κακοπροαίρετη και λυπηρή συμπεριφορά που καθιστά τα παιδιά εργαλεία της πολιτικής», προσθέτοντας ότι «οι διοργανωτές απέρριψαν την απαίτηση της Ελλάδας να εξαιρεθούν οι Τoυρκοκύπριοι από τους αγώνες».

Τέλος, χαρακτήρισε την συμπεριφορά της Ελλάδας ως ένα πλήγμα ενάντια στην παγκόσμια ειρήνη και φιλία.

Όπως αναφέρεται, η ελληνική ομάδα αποσύρθηκε από την πρώτη μέρα των αγώνων που διοργανώνονται από το Δήμο Αγκυρας και τη Γενική Διεύθυνση Νεότητας και Αθλητισμού στο πλαίσιο του εορτασμού της τουρκικής εθνικής επετείου της 23ης Απριλίου.

Στους αγώνες συμμετέχουν 90 χώρες αφορούν τα αθλήματα μπάντμιντον, πάλης, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τζούντο, τένις και βόλεϊ.

Στην είδηση αναφέρεται η ''Χιουμριέτ'' με τίτλο «Ελληνική κρίση στους αγώνες παίδων», η ''Ζαμάν'' με τον τίτλο «Η Ελλάδα ανέμειξε την πολιτική στους αγώνες παίδων», η ''Σαμπάχ'' με τίτλο «Η Ελλάδα αποχώρησε από τους αγώνες», η ιστοσελίδα της Hurriyet Daily News με τίτλο «Η Ελλάδα αποσύρεται από τους Διεθνείς Αγώνες Παίδων εξαιτίας της παρουσίας της ‘τουρκικής Κύπρου’», και η ''Χουριέτ'' με τίτλο «Εβγαλε από τους αγώνες την Ελλάδα η κλήρωση με την ΤΔΒΚ».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι αφορμή για την αποχώρηση στάθηκε η κλήρωση Ελληνα αθλητή της πάλης με αθλητή από το ψευδοκράτος και ότι αν και ο δήμος της Άγκυρας κατέβαλε προσπάθειες για να βρεθεί λύση σε συνεννόηση με την ελληνική πρεσβεία, τελικά ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου έδωσε εντολή να επιστρέψει η ομάδα στην Αθήνα..
http://greece-salonika.blogspot.com

1 σχόλιο:

Λ.Μ. είπε...

Ποιά άλλη λύση θα έδινε ο Πρωθυπουργός;;Γιατί άραγε;;;Πάντως όχι γι αυτό που νομίζουμε πολλοί καλοπροέραιτοι τηλεαναγνώστες!!!Δεν είναι καλοπροέραιτο αυτό, και πολλά άλλα που νομίζουμε οτι γίνονται για το καλό μας, ή για την παληκαργιά μας σαν έθνος....Αυτά γίνονται γιατί τόσα τους επιτρέπονται να κάνουν...και πίσω απο αυτούς κρίβεται ένας ΜΠΑΜΠΑΣ και πάντα τους επιτρέπη ή δεν τους επιτρέπει να κάνουν οτιδήποτε!!!!Σαν να λέμε ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ οτι όλα αυτά τα παιδιά που μας κυβερνούν μετά το σχολείο πάνε στο ίδιο φρωντηστήριο!!!!Τώρα τι φρωντηστήριο είναι αυτο, ας ψάξει όποιος θέλει!!