Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δελτίου τύπου του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά

Οι πολίτες ψήφισαν και αποφάσισαν.
 Επέλεξαν Αριστερά και Ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα της κρίσης χρέους στην Ελλάδα. Καταψήφισαν τη λιτότητα, την εξαθλίωση της κοινωνίας, τον εργασιακό μεσαίωνα και την υποτέλεια της χώρας.
Ο αγώνας που μαζί ξεκινήσαμε κατά μνημονίου πριν από δύο χρόνια συνεχίζεται. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Βοιωτούς που εμπιστεύτηκαν την πρόταση και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.
Η απόφασή σας να εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τη Βοιωτία με τιμά ιδιαίτερα και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

 Γιάννης Σταθάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας πήρε στις εκλογές 16%, αλλά φέρεται σαν να πήρε 100%. Αγνοεί το γεγονός οτι το 84% των Ελλήνων δεν τον ψήφισε. Προχωρεί μόνος του, απερίσκεπτα, σε καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης στέλνοντας επιστολές στους ευρωπαίους ηγέτες. Ποιον εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας; Σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό.

Ούτε καν κυβέρνηση δεν έκανε και ξεκίνησε ώς αυτοκράτωρ να εκπροσωπεί την χώρα στο εξωτερικό. Όση αξία έχει μια επιστολή του Τσίπρα στη Μέρκελ, άλλη τόση έχει και μια επιστολή του Μιχαλολιάκου, ή δική μου, ή του κάθε Έλληνα. Κανείς απο εμάς δεν εκπροσωπεί τον λαό, ούτε φυσικά ο κ. Τσίπρας.

Τον λαό θα εκπροσωπήσει όποια κυβέρνηση τελικά διαμορφωθεί τώρα ή στις επόμενες εκλογές ή όποτε διαμορφωθεί. Και όσο δυνατή ή ανίσχυρη και αν είναι αυτή η κυβέρνηση θα είναι η μόνη που θα έχει δικαίωμα νομίμως να μας εκπροσωπήσει. Κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν «Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς». Την επομένη των εκλογών ο κ. Τσίπρας το ανέστρεψε. Αποφάσισε μόνος του και προχωράει μόνος του. Και εμείς του απαντάμε «χωρίς εμάς».