Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Κρίμα για την Ελλάδα"

Δελτίο Τύπου για την προκήρυξη νέων εκλογών
16.5.12
 Αλήθεια, είναι δυνατόν, πολιτικοί αρχηγοί που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους και πολιτικοί αρχηγοί που έμαθαν να ζουν μέσα στα κόμματά τους με “δανεικά και αγύριστα”, να αντιληφθούν τί θα πει “πραγματική οικονομία” και ποιό είναι το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί η στάση τους στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία;

Η ύφεση βαραίνει όλο και περισσότερο πάνω από τη χώρα, η σωρευτική συρρίκνωση του ΑΕΠ υπερβαίνει το 20% από το 2008, η ανεργία ξεπέρασε το 22% (στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη), οι πάντες επισημαίνουν τους κινδύνους κατάρρευσης της χώρας, ενώ στο εξωτερικό μετρούν τις πιθανότητες ή το χρόνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Παρ’ όλα αυτά, ανεύθυνοι πολιτικοί αρχηγοί, στήνουν μικροκομματικά σενάρια και εμπορεύονται την ψήφο του λαού. Κρίμα για την Ελλάδα.
Της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον απ’ αυτό που της προετοιμάζουν οι ανεύθυνοι “πολιτικοί αρχηγοί” που, χωρίς να αισθάνονται ίχνος ντροπής για την κατάντια στην οποία έφεραν τη χώρα, σήμερα τη σύρουν σε νέες περιπέτειες.
Η "δημιουργία, ξανά!" θα συνεχίσει δυναμικά και σε αυτές τις εκλογές για να μπει στη Βουλή η φωνή της λογικής.
 -- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
211 800 5665
 press@dimiourigiaxana.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: