Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στη Σαμοθράκη το Χρυσό Βραβείο Ακτών 2012-2013

Η βράβευση θα γίνει στην Πορτογαλία την επόμενη εβδομάδα
Tην προηγούμενη χρονιά ο Δήμος Σαμοθράκης είχε αποσπάσει το χάλκινο βραβείο βασικής ποιότητας ακτών 2011-2012 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παραλιών και Παράκτιων Περιοχών (EUCC) και επιλέχθηκε στους 50 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης.
 Στη συνέχεια συμμετείχε στην επίσημη διαδικασία διαγωνισμού για το Χρυσό Βραβείο για την περίοδο 2012-2013 και κατάφερε να κερδίσει το Χρυσό Βραβείο.
 Όπως αναφέρει το samothrakinews.com η ανακοίνωση της βράβευσης θα γίνει στην Πορτογαλία στο Torres Vedras στην τελετή απονομής των βραβείων στις 18 -19 Μαΐου 2012.
 Το συγκεκριμένο βραβείο δίνει προοπτική στη Σαμοθράκη να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό που θα γίνει η εκδήλωση απονομής των βραβείων καθώς είθισται να επιλέγεται μια από τις βραβευμένες περιοχές ως τόπος διοργάνωσης της απονομής των βραβείων της επόμενης περιόδου.
 Εκπρόσωπος του Δήμου για την παραλαβή του Χρυσού Βραβείου είναι ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Χανός Γεώργιος και αν δεν μπορεί να παραστεί ο ίδιος τότε τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Βίτσας Αθανάσιος.
 http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: