Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Με νίκη αποχαιρέτησε την Δ' εθνική η Ένωση.

Η ΕΝΩΣΗ με τη νίκη της επί της πρωτοπόρου και πρωταθλήτριας για την περίοδο 2011-12 Κορίνθου, αποχαιρέτησε την Δ' εθνική κατηγορία.
Μια ιστορική νίκη για την Ένωση που είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα , αν και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με 1 - 0 (σκόρερ ο Λαμπρογεώργος στο 35'), έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ του Πλακίδα Μ. και του Παπαδήμου και έκλεισε έτσι νικηφόρα την πορεία της στην Δ' Εθνική. Η Ένωση  Άσπρων Σπιτιών-Αντίκυρας, με 33 βαθμούς σε 26 αγώνες (9 νίκες 6 ισοπαλίες και 11 ήττες) τερμάτισε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σύμφωνα με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας υποβιβάζεται στην Α' Βοιωτίας.
 Κόρινθος : Δημαράκης , Παπακωσταντίνου , Φίλλης, Παπαευθυμίου , Ζάρκος , Σπυρόπουλος ,Σεϊταϊ , Λουμπαρδέας , Σαγανάς , Νιάρος, Λαμπρογεώργος.
 ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ : Γκουλής , Σταμούλης ,Παπαχαραλάμπους (55'Γαλάνης) , Παπαδήμος , Αβράμπος , Λιάκος , Πλακίδας Χ (55'Καλιακμάνης) , Γιαχρίτσης Ι , Πλακίδας Μ.   Κουτσούμπας, Καφετζόπουλος (55'Πολυτάρχου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: