Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σεμινάριο εκπαιδευτικών από τη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιβαδειά 17 Μαΐου 2012 Σεμινάριο «μια ήρεμη τάξη δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται» Η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας με την υποστήριξη του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ συνδιοργάνωσαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης ένα σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα για 37 εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Βοιωτίας, με το γενικό τίτλο «μια ήρεμη τάξη δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται».
 Το σεμινάριο αφορούσε σε θέματα διαχείρισης προβλημάτων της σχολικής τάξης. Η διαπραγμάτευση των θεμάτων του σεμιναρίου βασίστηκε στη Θεωρία της Μετασχηματίζουσας Μάθησης (Jack Mezirow) και στην εκπαιδευτική τεχνική της μελέτης περίπτωσης.
 Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαϊου 2012, ώρες 10:00-15:00, με εισηγητή/συντονιστή τον Ειδικό Σύμβουλο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Εμψυχωτή Ομάδων Μάθησης Κωνσταντίνο Κιουρτσή.
 Οι συμμετέχοντες στην προφορική και στη γραπτή τους αξιολόγηση, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το περιεχόμενο του σεμιναρίου, τις τεχνικές που εφαρμόστηκαν, την προσωπική τους προσφορά, το κλίμα συνεργασίας μεταξύ τους κ.ά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: