Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Και μαζί και Μάνος

Δύο χρόνια και 15 μέρες μετά…
Η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε και επισήμως σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, 21 Μαϊου του 2012, κλείνοντας το μέτωπο που άνοιξε στις 6 Μαϊου του 2010, όταν και διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υποψήφοι σε εκλόγιμες θέσεις στους νομούς τους θα είναι οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Κοντογιάννης.
 Μάνος & Τζίμερος κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές
 «Η Δημιουργία Ξανά και η Δράση-ΦΣ δίνουν κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 13:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκειμένου να ανακοινώσουν την κοινή κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012».
 Αυτόνομοι κατεβαίνουν οι Οικολόγοι
 Με πλειοψηφία σχεδόν 80% στο εκλογικό τους συνέδριο, οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν την αυτόνομη συμμετοχή τους στις εκλογές του Ιουνίου.
Στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επικυρώθηκε επίσης η ομόφωνη πρόταση του Πανελλαδικού Συμβουλίου να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας η Ιωάννα Κοντούλη, ενώ οι Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: