Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ζητούν εκατομμύρια αναδρομικά!

Παρά την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα, συνταξιούχοι βουλευτές επιμένουν να διεκδικούν, και μάλιστα αναδρομικά, αυξήσεις στις συντάξεις τους που, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, δύναται να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Ευτυχώς που οι κ.κ. βουλευτές έφεραν προς συζήτηση στην βουλή το θέμα αυτό!! Αλλά να δημοσιοποιήσουν τα ονόματά τους για να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι ξεπέτσωτοι που δεν ντρέπονται, τον συνταξιούχο του ΟΓΑ με τα 350 ευρώ, τον άνεργο με το επίδομα των 400 ευρώ κατά μέσο όρο, τον 25χρονο με το πτυχίο που αν είναι τυχερός και βρει δουλειά θα πάρει 592 ευρώ. Τις στρατιές των απλήρωτων του ιδιωτικού τομέα που παραμένουν στις δουλειές τους για να μην είναι κι αυτοί άνεργοι. Φτύστε... μην τους ματιάσετε.
Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να αποδώσουν τα αναδρομικά των συνταξιούχων πρώην βολευτών, διότι με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει δεδικασμένο και με αυτήν την αφορμή θα μπορέσουν οι απλοί συνταξιούχοι να διεκδικήσουμε την 13η και 14η σύνταξη , το επίδομα άδειας και λοιπά επιδόματα που τους αφαίρεσαν με την δικαιολογία της προσταγής από το ΔΝΤ εδώ και ενάμιση χρόνο!
Εάν οι προσταγές του ΔΝΤ δεν ισχύουν για τις συντάξεις των βουλευτών τότε δεν ισχύουν και για όλους τους άλλους Έλληνες!!

1 σχόλιο:

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Αυτό κι αν είναι ανήκουστο...
Αυτοί που εξ αιτίας τους βουλιάξαμε και βουλιάζουμε, τώρα , σε καιρό δύσκολο, ζητούν χρήματα...
Πόσο μας υποτιμούν επιτέλους;