Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Δύο 18χρονοι ξεκίνησαν την ιδέα των "Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα".


Tα παιδιά που λειτούργησαν σαν το ξυπνητήρι της ελληνικής κοινωνίας!
Είναι μόλις 18 ετών, εδώ και λίγα 24ωρα τελείωσαν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και κατάφεραν με ένα Event που δημιούργησαν στο Facebook να "ξυπνήσουν τους Έλληνες".
Ο Νίκος Μ. και ο Γιώργος Χ. είναι δύο 18χρονοι μαθητές, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που κατόρθωσαν με ένα απλό κλικ που έκαναν σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Το σύνθημα "Σςςςςςς... μη ξυπνήσουν οι Έλληνες", με το οποίο οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλεύαζαν για την απάθειά μας, θύμωσαν τους δύο νεαρούς και αποφάσισαν να... δράσουν!

Έτσι, ο Γιώργος Χ. αποφάσισε σε συννενόηση με τον Νίκο Μ. να δημιουργήσουν ένα event με τίτλο "Aγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" την Τρίτη το μεσημέρι. "Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η σελίδα είχε φτάσει τους 10.000 χρήστες, οι οποίοι δήλωναν ότι σκοπεύουν να δώσουν το παρόν" δήλώνει αποκλειστικά στο blog.gro Νίκος Χ.
"Ωστόσο λίγη ώρα μετά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το event κατέβηκε. Όσο και να προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να βγάλουμε άκρη. Ωστόσο αυτό ήταν προς όφελός μας, όπως αποδείχτηκε, γιατί μόλις έγινε γνωστό τι συνέβη, στη νέα μας σελίδα οι χρήστες διπλασιάστηκαν".
Μαθητής στο Κολέγιο Αθηνών ακόμα ο Νίκος Χ. θέλει να κάνει επάγγελμα το χόμπι του, να ασχοληθεί δηλαδή με τους υπολογιστές."Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Mακάρι να καταφέρω να βρω και δουλειά", δηλώνει ο 18χρονος ο οποίος μας παρακάλεσε να μην δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του.
"Ούτε εγώ, ούτε ο φίλος μου θέλουμε να μάθει τα ονόματά μας. Άλλωστε τι νόημα έχει; Ο κόσμος που βλέπετε αυτή την στιγμή (δείχνει τους χιλιάδες «Αγανακτισμένους» του Συντάγματος) έχει πάρει τώρα την σκυτάλη. Toμόνο που με αγχώνει είναι τα εκατοντάδες μηνύματα στο Facebookαπό κόσμο που μας ζητά να κάνουμε πράγματα. Είναι αγχωτικό", καταλήγει.
αναδημοσίευση από: troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: