Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δεκάδες χιλιάδες οι «αγανακτισμένοι» σε πόλεις όλης της χώρας - Τα ελεγχόμενα φασιστικά κανάλια έκαναν μόκο!!


Παρά τις χαλαρές εως μηδαμινές παρουσιάσεις στα Μ.Μ.Ε. των ξεπουλημένων μεγαλοδημοσιογράφων και καναλαρχών που εποφθαλμιούν πάντα τις κρατικές παροχές (κρατικές διαφημίσεις,δημόσια έργα κλπ) το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών συνεχώς διογκώνεται. Σήμερα τα Μ.Μ.Ε. θα διαπιστώσουν τα ποσοστά τηλεθέασης που έχασαν και θα τρέξουν.
Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας οι πολίτες κατέκλυσαν τις πλατείες με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ειρηνικά χωρίς σημαίες και πολιτικά καπελώματα δίδαξαν ήθος μαζεύοντας ακόμα και τα σκουπίδια από το χώρο.Όλοι μία παρέα, άνθρωποι κάθε ηλικίας αντάλλαξαν απόψεις , εξέφρασαν το προβληματισμό τους, πήραν το λόγο δημόσια. Συγκίνηση προκαλλεί το γεγονός ότι αυτή τη νύχτα αναβίωσε στο Σύνταγμα και όχι στη Πνύκα η Εκκλησία του δήμου .
Στη συνέλευση αυτή όποιος ήθελε έπαιρνε το λόγο, εξέφραζε τις απόψεις του και όλοι τον άκουγαν με προσοχή. Δίδαξαν σε όλους τους πολιτικούς πως γίνεται μία πολιτισμένη συζήτηση και κάνοντας κάθε Έλληνα που το παρακολούθησε να αηδιάζει με αυτά που έχει κατά καιρούς δει να εκτυλίσονται στα τηλεοπτικά παράθυρα καθώς και στη Βουλή. Οι μεγαλύτεροι έδιναν τις συμβουλές τους στους μικρότερους και αυτοί με τη σειρά τους ε! ξέπληταν τους μεγαλύτερους με την ωριμότητά τους. Κάτι πρωτόγνωρο ξεκίνησε για τη χώρα μας. Κάτι μεγάλο και ανεπανάληπτο. Είναι πιά γεγονός ότι η 25 Μαίου του 2011 θα αποκτήσει τη δική της σελίδα στην Ελληνική ιστορία. Πρώτη φορά μία τόσο ειρηνική εκδήλωση είναι και τόσο δυναμική. Πρώτη φορά που φόβησε ! μία εκδήλωση αυτούς που πρέπει να φοβηθούν τη δύναμη του λαού. Αυθόρμητα και όχι υποκινούμενα, σε ελάχιστο χρόνο, έχοντας ως εργαλείο το facebook, μέσα σε 2 σχεδόν ημέρες οι Έλληνες απέδειξαν ότι δε βολεύονται πιά στο καναπέ τους. Και έκαναν τους πολιτικούς να αντιληφθούν ότι τελείωσαν πια οι ημέρες ανοχής και όλα αυτά χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη.
Δυσαρεστημένη από αυτή τη τροπή της διαμαρτυρίας πρέπει να είναι η κυβέρνηση που παραπλανούσε τον εαυτό της λέγοντάς το δυνατά και σε όλους για να το πιστέψει και αυτή ότι οι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κάνουν θυσίες. Που πίστευε ότι ο Ελληνικός λαός είναι το θύμα που θα ανέχεται τα οικονομικά παιχνίδια αδιαμαρτύρητα.
Δυσαρεστημένα θα πρέπει να είναι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δε μπόρεσαν να καρπωθούν αυτή τη λαική διαμαρτυρία.
Επίσης τα συνδικάτα και οι οργανώσεις που έμειναν στην απέξω και πήραν το μήνυμα ότι για να συμμετέχουν θα πρέπει να αφήσουν τις σημαίες τους έξω από όλο αυτό.Και όχι μόνο δε το έκαναν αλλά προσπάθησαν και προσπαθούν μέσω διαδικτύου να αποδυναμώσουν το όλο εγχείρημα με παραπλανητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα.( Το ΑΙΡΕΤΙΚΟ κρατάει αρχείο αυτών των δημοσιευμάτων για να τα τρίψει στη μούρη όλων αυτών που θα έρθουν πάλι να παρουσιαστούν σαν αυτοκλητοι σωτήρες) . Δυσαρεστημένοι και οι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί τραμπούκοι που δε μπορούν από ότι φαίνεται να μετέχουν σε μία ειρηνική διαμαρτυρία γιατί δεν έχει βία και προβοκάτσια φέμισαν το διαδίκτυο με ειρωνικά σχόλια.
Σε πείσμα όλων αυτών ο αγώνας των Αγανακτισμένων πολιτών συνεχίζεται.
Και σήμερα το σύνθηματα που προέκυψαν από αυτόν τον αγώνα είναι δύο.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αναγνώστης από Tro-ma-ktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: