Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ.


- ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΔΟΥ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ

Δυναμικό παρόν έδωσε η Βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων της 18ης Μαΐου 2011. Στην συνεδρίαση, συζητήθηκε προ ημερησίας διατάξεως το ενδεχόμενο να κλείσει η ΔΟΥ της Θήβας, στα πλαίσια του εθνικού επιχειρησιακού προγράμματος καταπολέμησης της φοροδιαφυγής 2011-2013. Η Βουλευτής πήρε ανοιχτή θέση υπέρ της διατήρησης της ΔΟΥ Θηβών, μεταφέροντας μάλιστα την δήλωση του Υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, αρμόδιου για τα θέματα των ΔΟΥ, μετά από σχετική επικοινωνία μαζί του, ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση για να κλείσει η ΔΟΥ της Θήβας. Η κυρία Αγάτσα μετέφερε στον Υφυπουργό την ανησυχία και την αγωνία των πολιτών για το μέλλον των ΔΟΥ. Ο κ.Κουσελάς απάντησε πως η οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί, μετά από την αξιολόγηση των αναγκών των περιοχών που λειτουργούν οι ΔΟΥ.



Η κυρία Αγάτσα, λαμβάνοντας τον λόγο, υπερασπίστηκε την αναβάθμιση των ΔΟΥ και όχι την υποβάθμισή τους, με στόχο, όπως αποτελεί και στόχο της Κυβέρνησης, τον εκσυγχρονισμό τους, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αποκρούοντας δε τις φήμες για ενδεχόμενο κλείσιμο της ΔΟΥ της Θήβας, η Βουλευτής δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετούσε καμία σκοπιμότητα, δεδομένου ότι η ΔΟΥ Θηβών παρέχει τις υπηρεσίες της σε μία περιοχή με μεγάλο αριθμό βιομηχανιών, βιοτεχνιών, αγροτών και επαγγελματιών.

Η κυρία Αγάτσα, κλείνοντας την τοποθέτησή της, δήλωσε ότι θα ενεργήσει οτιδήποτε είναι δυνατό ,για την διατήρηση της ΔΟΥ τόσο της Θήβας όσο και της Λιβαδειάς και για την αναβάθμιση αυτών, παραδίδοντας ταυτόχρονα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την σχετική ερώτηση που έχει υποβάλλει για το θέμα, προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: