Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αφιέρωμα στην ΕΝΩΣΗ Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και τα επιθυμητά αποτελέσματα, μια βαθιά ανάσα στα Χάνια Πηλίου, ήταν το καλύτερο φινάλε για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ και των οικογένειών τους, για να γιορτάσουν την άνοδο της ομάδας και την πετυχημένη σ’ όλα τα επίπεδα φετινή χρονιά.

Η ΕΝΩΣΗ ως γνωστόν από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, για να φτάσει όμως ως εκεί , στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να πετύχει την άνοδό της στην Δ’ Εθνική έκανε μια αξιόλογη πορεία την ποδοσφαιρική σεζόν που πέρασε.

Η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές έχοντας την στήριξη του ομίλου Μυτιληναίος, της Αλουμίνιο Α.Ε. και των επαγγελματιών της περιοχής, την συμπαράσταση των φιλάθλων και όλων των ανώνυμων συντελεστών της μεγάλης και πρωτοφανής αυτής επιτυχίας, από την αρχή της περιόδου, έθεσαν τους υψηλούς στόχους και τα κατάφεραν. Μια αξιοθαύμαστη συλλογή από συμμετοχές και τίτλους σε όλα τα τμήματα που διαθέτει ο σύλλογος. Αξίζει αρχικά να αναφέρουμε αυτά τα τμήματα τα οποία αποτελούνται από 106 συνολικά αθλητές: 22 baby, 18 pro junior, 22 junior, 20 παίδες και 24 νέους & άντρες.

Οι πρωταθλητές και φιναλίστ του κυπέλου Βοιωτίας σημείωσαν στο κυνήγι του τίτλου, 23 νίκες, 6 ισοπαλίες, και μόλις μια ήτα (1-0 με τον Πελοπίδα). Συγκέντρωσαν 75 βαθμούς και τερμάτισαν με 15 ολόκληρους βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναλίαρτο. Πέτυχαν 72 γκόλ έχοντας την καλύτερη επίθεση και δέχτηκαν 16 διατηρώντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μεταξύ των 16 ομάδων της κατηγορίας.

Τα τέρματα πέτυχαν οι: Νικολάου, Όλντασης και Παπαδήμος από 8, Καλιακμάνης Ν. και Πλακίδας από 7, Κοντογόνης και Πολυτάρχου από 6, ο Παναγιώτου 5, ο Καραμπέτσος Ι. 3, οι Γιαχρίτσης Λ., Καραμπέτσος Δ.και Μάγκας από 2 ενώ Γιαχρίτσης Ι., Γαλάνης και Τράκας πετυχαν από 1 γκολ.

Η ομάδα junior κατέκτησε τη τρίτη θέση στο τουρνουά ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2011 που διεξήχθη στην Χαλκίδα, με συμμετοχή μεγάλων συλλόγων σε σύνολο 540 αθλητών.
Καλή επιτυχία από όλους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: