Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO GREECE OPEN 2014,

GI RANKING TOURNAMENT, KOS ISLAND Στην φωτογραφία  φαίνονται οι τρεις από τους βραβευμένους αθλητές με την προπονήτρια τους Ελένη Ανδρέου και τον πρώτο Έλληνα Ολυμπιονίκη με χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ-Αυστραλία Μουρούτσο Μιχάλη, υπεύθυνο προπονητή της Ομάδας Ταεκβοντό του Ολυμπιακού Πειραιώς. Από δεξιά λοιπόν βλέπουμε την Ελένη Ανδρέου-Ευγενία Αγγελίδη-Μουρούτσο Μιχάλη-Γκόλφη Άκη-Ρέββα Γιώργο. 
 Το τριήμερο 25-27 Απριλίου διενεργήθη το διεθνές τουρνουά του Πρωταθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Greece Open 2014 στην Κώ. Ο σύλλογος Α.Σ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ συμμετείχε με 6 αθλητές τους: Γκόλφη Άκη και Καραγιάννη Ηλία (από το τμήμα Άσπρων Σπιτιών) και Λινάρδο Παναγιώτη, Αγγελίδη Ευγενία, Ρέββα Γιώργο και Ρέββα Ειρηδώρα (από Ιτέα και Αράχωβα).
Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες από όλες τις χώρες της Ευρώπης καθώς και από ΗΠΑ, Ιράν, Περού, Αίγυπτο ενώ συμμετείχαν και οι Εθνικές ομάδες Νιγηρίας,Βραζιλίας και Ισραήλ και Ομάδα επίλεκτων από Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία και Γερμανία. Επιλέγοντας κάποια ονόματα διάσημων αθλητών θα αναφέραμε τους Steven Lopez και Diana Lopez από ΗΠΑ, Zubcic Martine, Ivan Nikitin , όλοι Ολυμπιονίκες στην κατηγορία τους. Μέσα σε αυτόν τον συναγωνισμό οι αθλητές του συλλόγου μας κέρδισαν 4 μετάλλια, οι Γκόλφης Άκης και Λινάρδος Παναγιώτης ασημένιο με δεύτερες θέσεις ενώ η Αγγελίδη Ευγενία και ο Ρέββας Γ. πήραν την Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: