Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Οι εκλογές της 25ης Μαΐου ανέδειξαν την νέα Δημοτική Αρχή του τόπου μας.
 Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου προς τον κ. Γεωργακό και τους συνεργάτες του, Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι από 1η Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνουν τα ηνία του Δήμου μας.
Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους συνδημότες που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας, την «Ανεξάρτητη ενωτική Πρωτοβουλία».
 Τα προβλήματα κι οι ανάγκες του τόπου μας, δεν έχουν χρώμα και γεωγραφική θέση.
Είναι κοινά και μέρος της κοινής πορείας όλων των τοπικών κοινωνιών, όπως ο «Καλλικράτης» ορίζει. Άρα, όλες μας οι προσπάθειες τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης πρέπει να κατατείνουν προς την πραγμάτωση του ενός και μοναδικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την προκοπή του τόπου και την ευμάρεια των πολιτών αυτού.
Καλούμαστε εκ των πραγμάτων λοιπόν, να δημιουργήσουμε ένα κλίμα συνεργασίας στο οποίο θα εδράζεται η σύμπνοια, η αλληλοκατανόηση, η κοινή προσπάθεια και κυρίως η ομόνοια. Στοιχεία που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για την εύρυθμη λειτουργία και την ευελιξία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να υλοποιηθούν όμως τα προαναφερόμενα είναι να παραμεριστούν οι όποιες πικρίες και αντιπαλότητες του απόηχου της εκλογικής αναμέτρησης. Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τον τόπο μας, με συναισθήματα κατανόησης στα μεγάλα προβλήματα των συνδημοτών μας και ακόμα γνωρίζοντας την δίνη στην οποία έχει περιέλθει η καθημερινότητά μας, ας ανασυνταχθούμε συντεταγμένοι όλοι, για να δουλέψουμε με σύνεση, ευελιξία και ταχύτητα διότι «…οι καιροί ου μενετοί…».
              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
                                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: