Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Παραίτηση μελών του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ Άσπρων Σπιτιών - Αντίκυρας

ΠΡΟΣ :
Δ.Σ. Ποδοσφαιρικού Σωματείου ΕΝΩΣΗ Άσπρων Σπιτιών-Αντίκυρας
Κύριοι,
με αυτή την επιστολή θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο καιρό .
Δεν πρόλαβε να τελειώσει καλά-καλά το πρωτάθλημα και βρεθήκαμε στοχευόμενοι για μια απόφαση του Δ.Σ για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.
 Σάλος από ανακοινώσεις δηλώσεις διαψεύσεις σε όλα τα ΜΜΕ του νομού Βοιωτίας.
 Ποιος πραγματικά λέει την αλήθεια και ποιος όχι ;
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να το αξιολογήσουμε.

Ένα πράγμα μόνο πιστεύουμε ότι όλα αυτά κάνουν κακό στην ομάδα.
Την πικρία των φιλάθλων της ΕΝΩΣΗΣ την καταλαβαίνουμε και την αισθανόμαστε, είτε αυτή προέρχεται από ανώνυμους, είτε από επώνυμους φίλους.
Η πρόθεση μας μπαίνοντας στην διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ήταν να προσφέρουμε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο από οποιαδήποτε πόστο και αν μας δοθεί και να βοηθήσουμε αυτήν την ομάδα να φτάσει ψηλά.
Αγαπάμε αυτή την ομάδα την ακολουθήσαμε παντού, εις βάρος άλλων αξιών (οικογένειας, εργασίας, ελεύθερος χρόνος) και πιστεύουμε ότι βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι για την επιτυχία της.
Οι αντοχές μας για την παρούσα φάση τέλειωσαν, οι ίντριγκες και οι μεθοδεύσεις πρέπει να μείνουν μακριά.
Η ομάδα χρειάζεται σταθερή και δυνατή διοίκηση για να μπορέσει να ξεπεράσει τον σκόπελο αυτό. Αισθανόμαστε και εμείς την ευθύνη σαν μέλη της διοίκησης, παρόλο που οι αποφάσεις ήταν μεμονωμένες από την μειοψηφία του Δ.Σ, για τα τελευταία γεγονότα που έχουν προκύψει και έχουν διασύρει την ομάδα μας στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από την διοίκηση, δίνοντας προοπτική για καλύτερες μέρες.
 Δεν θα μπούμε στα χαρακώματα απέναντι σε αληθινούς φίλους και σε ανώνυμους καθώς και δεν θα κοντραριστούμε με τους εναπομείναντες στην διοίκηση.
Δεν θα κάνουμε κανενός το χατίρι, η ομάδα δεν είναι κτήμα κανενός λειτουργεί με καταστατικό και οι εναπομείναντες στην διοίκηση πρέπει να κάνουν το χρέος τους για να παραμείνει η ΕΝΩΣΗ μια οικογένεια.
Γεωργίου Σ.
Σωτηρίου Η.
Μίχος Χ.
Καραβίδας Κ.
Σεφερλής Ι.
Άννινος Χ.
Παπαμυλωνάδης Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: