Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η εκκλησία του Δήμου

Αγαπητοί φίλοι,
 Η «ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ» είναι μια πρωτοβουλία που αναλήφθηκε από μια ομάδα πολιτών με σκοπό την ουσιαστική παρέμβαση στα δρώμενα του Δήμου μας.
Ο στόχος της και η βασική προϋπόθεση της ύπαρξης και της λειτουργίας της, είναι να θέσει αιτήματα και να ασκεί ουσιαστικό έλεγχο στην πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεων που θα αναληφθούν από τον επόμενο τοπικό άρχοντα.
Έχοντας παρατηρήσει από τις προηγούμενες εκλογές, ότι η εκλογή του Δημάρχου κρίθηκε από ένα ποσό 30-40 ψήφων, καλούμε όλους τους ελεύθερους πολίτες, που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος, να ενισχύσουν την ομάδα και να συστρατευθούν ούτως ώστε, με τη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού ψήφων, μαζί με μας, να αποφασίσουν ποιόν συνδυασμό θα ενισχύσουμε ούτως ώστε να εκλεγεί..
Η ομάδα μας είναι ανοικτή και δέχεται μέλη ή απλούς υποστηρικτές της ιδέας αλλά, το βασικότερο, δέχεται προτάσεις οι οποίες θα υποβληθούν στους υποψηφίους και, ανάλογα με την θέση τους και τις δεσμεύσεις τους, η ομάδα σε ανοικτή δημοσκόπηση θα πάρει την απόφαση της στήριξης.
Πιστεύουμε ότι είναι πλέον καιρός να αντιστραφούν οι ρόλοι και αντί να μας καταθέτουν προτάσεις οι υποψήφιοι και εμείς να δεχόμαστε ή να απορρίπτουμε ανάλογα, να καταθέτουμε εμείς τις προτάσεις και οι υποψήφιοι να μπουν στο ρόλο του αποδέκτη ή του αρνητή…
 Δηλώστε την υποστήριξή σας στην ομάδα στο blog και καταθέστε την πρότασή σας.

 Η «ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ»
Για συμμετοχή, προτάσεις και σχόλια πιέστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: