Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου του Γ. Πατσαντάρα

Αγαπητοί συμπολίτες,
 Η εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής, έδωσε στον Συνδυασμό μας την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.
 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
 Θέλω ειλικρινώς να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας, διότι μας τιμήσατε για ακόμα μια φορά με την ψήφο σας.
 Θέλω να εξάρω τον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε κατά την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, όπου σε αυτό βοήθησαν καθοριστικά και οι συνδυασμοί των άλλων τριών συνυποψηφίων Δημάρχων, του κ. Γεωργακού, του κ. Πανουριά και του κ. Ζάκκα.
 Ο αγώνας ο καλός κ’ αγαθός όμως, συνεχίζεται μέχρι και την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου, όπου η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα αναδείξει τον τελικό νικητή συνδυασμό!
 Αγαπητοί μου Συμπολίτες, εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση σας, που ως μόνο κριτήριο έχει την αγάπη για τον τόπο μας και την προκοπή του.
Είμαι βέβαιος ότι και στην επόμενη αναμέτρηση, θα επιλέξετε τον καλύτερο! Είμαι πεπεισμένος, ότι την Κυριακή 25 Μαΐου, θα ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας προς εμένα προσωπικά αλλά και το σύνολο των παλαιών και νέων προσώπων που απαρτίζουν τον Συνδυασμό μας για να διαχειριστούμε και την επόμενη 5ετία τα του Δήμου μας, με σύνεση και υπευθυνότητα όπως πράξαμε τα τριάμισι αυτά δύσκολα χρόνια της θητείας μας.
 Σας ευχαριστώ,
ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: