Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ποτά «μπόμπες» απο Βουλγαρία σταμάτησαν στη Λιβαδειά

Λαθρέμποροι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας...Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, Βούλγαροι λαθρέμποροι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών ενώ μετέφεραν στην Ελλάδα λαθραία ποτά, που δεν αποκλείεται να είναι «μπόμπες»! Οι δράστες, μία 46χρονη γυναίκα και ένας 47χρονος
άνδρας, εντοπίστηκαν δρόμο Λιβαδειάς- Θηβών όπου κινούνταν με το αυτοκίνητό τους μεταφέροντας το λαθραίο φορτίο.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς
τυχαία για έλεγχο το ζευγάρι και διαπίστωσαν πως στο αυτοκίνητο υπήρχε ολόκληρη… κάβα ποτών, τα οποία χωρίς να εισήγαγαν στην χώρα δίχως παραστατικά και χωρίς να έχουν καταβάλλει τους απαραίτητους δασμούς ύψους 15.000 ευρώ! Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 45 συσκευασίες με 258 φιάλες μπύρας συνολικού βάρους 640 λίτρων, 16 συσκευασίες με 152 φιάλες βότκα και 29 συσκευασίες με 316 φιάλες ουίσκι! Οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι είχαν προμηθευτεί τα ποτά στις 19 Απριλίου από ένα κατάστημα στη Βουλγαρία και δείγματα εστάλησαν στο Χημείο για να εξακριβωθεί αν περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για την υγεία.

Τη Μ. Τρίτη, άλλοι δυο Βούλγαροι 40 και 47 χρόνων είχαν καταφέρει να περάσουν από το τελωνείο Προμαχώνα χωρίς να υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο, αλλά τους σταμάτησαν τυχαία αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους για τροχονομικές παραβάσεις σε αγροτική περιοχή της Νέας Σάντας. Το φορτηγό βουλγάρικης εταιρείας στο οποίο επέβαιναν, ήταν γεμάτο με 4.800 λαθραία μπουκάλια βότκα που δεν εξετάζεται αν ήταν «μπόμπα»!
ΠΗΓΗ:PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: