Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Η παροχή Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού για το 2011 έχει ήδη ξεκινήσει και οι δικαιούχοι μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τα κατά τόπους γραφεία διανομής. Δικαίωμα σε αυτή την παροχή έχουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τα μέλη των οικογενειών τους, που δεν πήραν το 2010.
Επίσης όσοι δεν έλαβαν εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος ή εισιτήρια κρουαζιέρας. Οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι άγαμες μητέρες, οι μονογονεϊκές οικογένειες, και τα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 67% δικαιούνται σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα αν έλαβαν το 2010. υπάρχουν, ωστόσο, κριτήρια για τη χορήγηση των δελτίων που αφορούν το συνολικό ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα. Οι δικαιούχοι προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού άλλων φορέων δεν δικαιούνται την παροχή αυτή από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας Ο κοινωνικός τουρίστας έχει τη δυνατότητα πρωινού, γεύματος, 7 διανυκτερεύσεων, με ημερήσια οικονομική συμμετοχή ανάλογα τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την κατηγορία του καταλύματος και τη χρονική περίοδο συμμετοχής του (από 0-25,83 ευρώ). Το πρόγραμμα διαρκεί από 01/04/2011-31/03/2012.

Αναλυτικότερα στοιχεία για τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας www.oee.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: