Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σε ενεχυροδανειστήριο της Λιβαδειάς εντοπίστηκαν τα κλεμμένα

Σε ενεχυροδανειστήριο της Λιβαδειάς εντοπίστηκαν τα κλεμμένα, ζεύγους ηλικιωμένων τα οποία αφαίρεσε από την οικία τους η κόρη της οικιακής βοηθού.
Σαν ένα καλογραμμένο σενάριο αστυνομικής ταινίας, παίχτηκε και εξελίχθηκε τελικά η υπόθεση κλοπής, που έγινε πριν τρεις ημέρες σε οικία ευρισκομένη στο κέντρο της Λιβαδειάς.
Η κόρη της οικιακής βοηθού, αλβανικής καταγωγής, απέσπασε με δόλο τα κλειδιά από τη μητέρα της, τα οποία -όπως τελικά ομολόγησε- τα χρησιμοποίησε για να μπει δύο φορές στην οικία και να αποσπάσει χρυσαφικά ανεκτίμητης αξίας καθώς και οικογενειακά κειμήλια, χωρίς να γίνει αντιληπτή από το ζευγάρι ηλικιωμένων.
 Στη συνέχεια, η νεαρή , συναντήθηκε με τον επίσης αλβανικής καταγωγής φίλο της, σεσημασμένο κακοποιό, όπου τα πήγαν με την ησυχία τους και τα ξεπούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Ασφάλειας Λιβαδειάς, έφθασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τελικά, και αφού ομολόγησαν, επεστράφησαν τα μισά τιμαλφή στους ιδιοκτήτες των, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων συνεχίζονται. Λόγω παρέλευσης του αυτοφόρου, παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο.
 ΠΗΓΗ: Θάρρος των Βοιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: