Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστίες από το Εργατικό Κέντρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βοήθησαν στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Εργατικού Κέντρου. Ευχαριστούμε την Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους κ.κ. Βαρελά ΄Αννα, Βελιτζέλου Ακτίνα, Σπανουδάκη Γεώργιο, Μαρίνου Μαρία, Αντωνόπουλο Ηλία, και Μπούρα Νίκο για την θετική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και την εθελοντική εργασία τους στη συγκέντρωση και στη διανομή των προσφορών προς τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

 Ευχαριστούμε θερμά όσους προσέφεραν διάφορα είδη για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, ευχαριστούμε το Super Market LIDL ΕΛΛΑΣ, τους Εργαζόμενους στην ALPHA BANK –Κατάστημα Λιβαδειάς, τους Εργαζόμενους της Εμπορικής Τράπεζας Λιβαδειάς , τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Βοιωτίας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ » , το Σύλλογο Αρτοποιών Λιβαδειάς , τους Γονείς που προσέφεραν στη μνήμη των παιδιών τους , τους Εργαζόμενους στον ΟΤΕ, το Κατάστημα Ηλεκτρικών Παπαχαραλάμπους , τη REGENESIS STORES ( Σταμάτης Ε. Κων/νος ) , το Εργαστήρι Χριστοφορίδη, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών «ΑΙΧΜΕΑΣ» , τον κ. Παπακωνσταντίνου Ανδρέα (Χοιρινά) , τους Μαθητές και Γονείς του Γυμνασίου Αντίκυρας, το Σωματείο Εργαζομένων ΚΤΕΛ Επαρχίας Λιβαδειάς και όλους τους συμπολίτες μας επώνυμους και ανώνυμους και την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Εργατικού Κέντρου.
 Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές για πολλούς συνανθρώπους μας η προσφορά του καθένα ξεχωριστά από το υστέρημά του δείχνει την ευαισθητοποίησή του και πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να το μιμηθούν κι άλλοι, γιατί δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει φέρει σε απόγνωση πολλούς συμπολίτες μας.
 Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΥΓΕΊΑ και ΔΥΝΑΜΗ για ένα καλύτερο αύριο , το οποίο δικαιούμαστε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: