Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Απάντηση-σφαλιάρα στη Α.Μέρκελ από Π.Πικραμμένο

Η Α.Μέρκελ προτείνει να κάνουμε δημοψήφισμα για το ευρώ, εμείς προτείνουμε να κάνουν οι Γερμανοί δημοψήφισμα για το αν θέλουν την Α.Μέρκελ
Ελληνογερμανικός "πόλεμος" έχει ξεσπάσει μετά το απίστευτα προκλητικό αίτημα της Α.Μέρκελ για να κάνουμε δημοψήφισμα για το ευρώ, την άρνηση του πρωθυπουργού Πάνου Πικραμμένου ακόμα και να το συζητήσει, την γερμανική διάψευση και την επιστροφή του Π.Πικραμμένου που τονίζει ότι η ανακοίνωση ισχύει 100%.
 Ας δούμε τις τελευταίες εξελίξεις: Μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει σε όλο το μήκος και το πλάτος του Ελληνικού πολιτικού φάσματος, το Βερολίνο διαψεύδει τα περί πρότασης δημοψηφίσματος από την Μέρκελ και εκπρόσωπος της καγκελαρίας λέει ότι δεν έγινε ποτέ!

 Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, σύμφωνα με την οποία η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε ουσιαστικά από τον Κάρολο Παπούλια να διεξαχθεί, παράλληλα με τις εκλογές, δημοψήφισμα για το ευρώ, το Βερολίνο προχώρησε σε διαψεύσεις!
 Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της γερμανικής Καγκελαρίας ανέφερε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι "αναφορές αυτές είναι ανακριβείς"! Για να γίνει αντιληπτή η έκταση των αντιδράσεων στην Ελλάδα, ακόμα και ο Α.Σαμαράς τόλμησε και ψέλλισε κάποια επικριτικά (κομψά, πάντα) σχόλια για την θρασύτατη Α.Μέρκελ...!!
 Βέβαια το Μέγαρο Μαξίμου και ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός ανέφεραν κατηγορηματικά ότι ισχύει στο ακέραιο η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, μετά την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και στην οποία ανακοίνωση έγινε ξεκάθαρη αναφορά στην πρόταση» της Μέρκελ για δημοψήφισμα.
 Αναδημοσίευση από 24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: