Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

21 Μαΐου ξεκινούν τα χτυποκάρδια των μαθητών της Γ΄ Λυκείου!

Λήγει την Πέμπτη 17 Μαΐου, το διδακτικό έτος στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, ενώ στις 15 Ιουνίου θα λήξει το διδακτικό έτος στα δημοτικά σχολεία.
Την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαΐου ξεκινούν, οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.
 Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου. Όπως έχει ήδη ακόμη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α’) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου.
 Προβληματισμός επικρατεί αυτές τις ημέρες στο υπουργείο Παιδείας, καθώς στο ενδεχόμενο νέας εκλογικής αναμέτρησης, θα πρέπει να «μετακινηθούν» ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων. Κι αυτό γιατί στις 17 Ιουνίου, που φέρεται η πιθανότερη ημερομηνία εκλογών εάν τελικά κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο, θα έχει ολοκληρωθεί μεν ο βασικός κορμός της εξεταστικής διαδικασίας, αλλά την περίοδο εκείνη θα γίνονται οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα των υποψηφίων για την εισαγωγή σε τμήματα και σχολές που απαιτούν την εξέτασή τους.
http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: