Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ξημέρωσε καταστροφή στο 5χ5– Ρημαδιό τα αποδυτήρια – Ζημιές πολλές– Ποιος θα τις πληρώσει;

Βανδάλων επίγονοι
Δυσάρεστο και περιοδικά επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο της καταστροφής των εγκαταστάσεων στον αθλητικό χώρο του 5χ5, ανεξήγητο όμως όχι.
Κακός σύμβουλος η ορμονική καταιγίδα της εφηβείας αλλά ακόμα χειρότερος οι ανεγκέφαλοι και στερημένοι γονείς οι οποίοι στο βωμό της απρόσκοπτης «αγωγής των παιδιών» κατασκευάζουν μικρούς βάνδαλους οι οποίοι δεν σέβονται σχεδόν τίποτα.
Τα «νεαρά βλαστάρια» δεν πρέπει να πληγωθούν, μπορούν όμως να πληγώνουν τους πάντες και να καταστρέφουν τα πάντα με περρισή ευκολία.
 Και μια και μιλάμε για εκπαίδευση «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» δηλαδή η πρόθεση της κοινότητας στην προηγούμενη  «επέλαση των φυντανιών» να επισκευάσει τις ζημιές ήταν η τελευταία.
Από δω και μπρός οι ανήλικοι παραβάτες και οι ενήλικοι κηδεμόνες τους θα πρέπει να επισκευάσουν τις όποιες φθορές ακόμη κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ένδικα μέσα.
 Η δημοκρατία έχει κανόνες ενώ η αναρχία όχι.
 Ο άνθρωπος εκ φύσεως δεν μπορεί να έχει μιαν ορισμένη συμπεριφορά εκ των προτέρων. Όλο και κάποιος θα κλέψει, όλο και κάποιος θα ληστέψει, όλο και κάποιος θα καταχραστεί δημόσια εξουσία.
Αν τότε δεν έχεις νόμους να τον τιμωρήσουν, τότε που είναι δικαιοσύνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: