Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

O Γ.Σ. Αντίκυρας στο Final Four κυπέλλου βόλεϊ παίδων κεντρικής Ελλάδας.

Σαββατοκύριακο γεμάτο βόλεϊ στην Καρδίτσα!
Στους ρυθμούς του Final Four βόλεϊ Παίδων κεντρικής Ελλάδος κινείται η Καρδίτσα!
Το προσεχές Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου, η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλική πόλη και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα. Το διαδικαστικό της διοργάνωσης ανέλαβε η διοίκηση του ΣΠΑΚ, η οποία με συντονισμένες κινήσεις κατόρθωσε να εξασφάλιση τη διεξαγωγή του τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν εκτός του ΣΠΑΚ, η Φθία Λαμίας, η Αντίκυρα και ο Ασκληπιός Τρικάλων.

Στην πρώτη συνάντηση της ημέρας, ο γηπεδούχος ΣΠΑΚ θα αντιμετωπίσει τη Φθία Λαμίας, το Σάββατο στις 16:00, ενώ στις 20:30 θα αναμετρηθούν ο Ασκληπιός με την Αντίκυρα.
Την Κυριακή, ο μικρός τελικός θα λάβει χώρα στις 14:00, ενώ στις 16:00 θα έχουμε τον μεγάλο τελικό, ο νικητής του οποίου θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ Παίδων!
Μετά τη λήξη του τελικού, οι καλύτεροι παίχτες της πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ θα βραβευτούν από ανθρώπους των συμμετεχόντων συλλόγων, ενώ το χορευτικό show από τις λιλιπούτειες μαθήτριες του γυμναστηρίου «Εὖ ζῆν» θα προσδώσει μία καλλιτεχνική νότα στο τουρνουά.
Μάλιστα, στα πλαίσια του Final Four, o πρόεδρος του ΣΠΑΚ κ. Ηλίας Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Χρήστος Βογιατζής και ο προπονητής βόλεϊ παίδων του ΣΠΑΚ κ. Στέφανος Καλογεράς παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, αποστέλλοντας κάλεσμα στον κόσμο της Καρδίτσας να παρακολουθήσει τη γιορτή του αθλητισμού και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών σε μία διοργάνωση που θα διαφημίσει την περιοχή σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Αντωνίου μεταξύ των άλλων ανέφερε:
«Αναλάβαμε την διοργάνωση του Final Four των Παίδων στην προσπάθεια που κάνουμε για να φέρουμε την νεολαία κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο βόλεϊ. Για μια φορά ακόμη ήμασταν μόνοι και δεν είχαμε στήριξη από κανέναν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς του τουρνουά και να καλέσω τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας.» Ο κ. Βογιατζής, από την πλευρά του, δήλωσε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Καρδίτσα και το Δ.Σ. του ΣΠΑΚ για την ανάληψη της διοργάνωσης. Η Ένωση Κεντρικής Ελλάδας γνωρίζει πως η Καρδίτσα είναι πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Οι δύο μέρες αυτές του τουρνουά θα είναι γιορτή του βόλεϊ. Ευχαριστώ για την βοήθεια το Δ.Σ. του ΣΠΑΚ όσο και τους επιχειρηματίες Καρδιτσιώτες για την βοήθεια που προσέφεραν. Θέλουμε τους φιλάθλους να παραβρεθούν στο Κλειστό για να δουν τους αγώνες και να παρακολουθήσουν κάποια παιδιά που στην μελλοντική τους πορεία μπορεί να είναι μέλη ομάδων αλλά και εθνικών ομάδων. Ευχόμαστε στους Συλλόγους καλή διαμονή όπως και καλή επιτυχία στους αγώνες». Τέλος, ο προπονητής της παιδικής ομάδας, Στέφανος Καλογεράς τόνισε:
««Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας που έφερε το Final Four στην Καρδίτσα. Αυτό είναι αφορμή από μόνο του να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Η ψυχολογία θα λειτουργήσει σημαντικά ως προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η διοργάνωση που είναι γιορτή του βόλεϊ είναι αφορμή για τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και κοντά στην ομάδα. Μια ομάδα της Α2 κατηγορίας όπως ο ΣΠΑΚ πρέπει να έχει παιδιά δικά της. Αυτό γίνεται με προσπάθεια που καταβάλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου για να μπορέσουμε να κρατήσουμε παιδιά κοντά στο βόλεϊ. Οι δικοί μας αθλητές είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και αυτό οφείλεται στην ανδρική ομάδα και στις παραστάσεις που έχουν πάρει.» Χορηγοί της διοργάνωσης: Τυροπιτάδικο «Ο Πλάστης» (υπό νέα διεύθυνση, Παρασκευά Σωτήρη), Bar-restaurant «Casa Nostra», Εspresso-bar «a mano», Mικρογεύματα «Νικ», Cafe «Hausbrandt», βιοτεχνία σκυροδέματος «Δεληγιάννης», κατασκευές αλουμινίου «Παναγιώης Τζαφέραϊ», Φάρμα Παλαμά, συμβουλευτική ΕΠΕ «Eύθυνος».
Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής για την Α2 ανδρών, ο ΣΠΑΚ θα αντιμετωπίσει τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, το Σάββατο, 22 Μαρτίου, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένο για τις 18:30, λόγω της διεξαγωγής του Final Four Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: