Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους ολυμπιακούς

Οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη «σφράγισαν» την πρόκρισή τους στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης, καθώς διατήρησαν την όγδοη θέση που είχαν και μετά το ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικού.
Η κακή έξοδος από το δίζυγο στοίχισε στον Βασίλη Τσολακίδη, που μέχρι τότε είχε εκτελέσει με εξαιρετικό τρόπο το πρόγραμμα του, στον τελικό του αγωνίσματος της ενόργανης γυμναστικής.   Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.300 βαθμούς και πήρε την 6η θέση.
 Στην έκτη θέση στη γενική κατάταξη των RS-X πλασαρίστηκε ο Βύρων Κοκκαλάνης. Ο Έλληνας αθλητής που είχε περάσει στον αγώνα των μεταλλίων πέμπτος δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του με αποτέλεσμα να τερματίσει έκτος.
Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Λυκούργος Τσάκωνας Τα κατάφερε στην ...παράταση τελικά στα 200μ ανδρών, έκανε τον έναν από τους τρεις καλύτερους χρόνους.
 Στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια προκρίθηκε ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν δεύτερος στην πρώτη προκριματική σειρά με χρόνο 13,40’’, πολύ κοντά στο δικό του ρεκόρ (13,37’’), που είναι και η καλύτερη φετινή του επίδοση.
Η Σάββα Λίκα αποκλείστηκε από τα προκριματικά του ακοντισμού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με βολή στα 56.36 μέτρα και η καλύτερη της βολή ήταν στα 57.06 μέτρα και έτσι έμεινε στην 27η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: