Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;


'Ελαβα ένα mail με όνομα αποστολέα araxovitis, το οποίο πήγαινε με ομαδική αποστολή προς όλα τα blogs:
Δημοσιεύεται ως έχει.
1.ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ‘’ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ’’ ΤΗΣ ‘’ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ‘’ KYΡΙΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ;

2.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ;

3.ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

4.ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;

5.ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΑΚΚΑ ;ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ;


6.ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ;
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ;

7.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ;

8.ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;

9.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ ;

10.ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 95 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο Δήμαρχος τα ανέχεται όλα αυτά με αποτέλεσμα να ξευτιλίζεται. Η Σοφία και το τσιράκι της ο Γεωργιάδης έχουν μπει στο σβέρκο του Δημάρχου και τον κάνουν ότι θέλουν. Ο Γεωργιάδης είναι αυτός που απείλησε τον κ. Μίχο με πολύ άσχημα λόγια, μέσα παρακαλώ στο Δημαρχείο. Με αυτούς ο Δήμαρχος θα έχει άσχημο τέλος , κρατάτετο.

ΟΥΣΤ!!! είπε...

απαντηση και στον araxoviti και στον ανωνυμο : ο Γεωργιαδης απο το Μαϊο του 2010 εχει τοποθετηθει με ΦΕΚ στο δημο σαν δημοτικος υπαλληλος.οσο και να κολοβαρανε καποιοι μικρουληδες αραχοβιτοανωνυμοι αυτο δεν αλλαζει. το αλλο για τις απειλες κατα του κ.μιχου(!) μονο με κακογουστο αστειο ακουγεται γι'αυτους που γνωριζουν και τα δυο προσωπα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουστ, ρε ΟΥΣΤ. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. Κανένα ΦΕΚ δεν υπάρχει που να αναφέρει την τοποθέτησή του ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ. Μας κοροϊδεύει όλους , αυτός και η πατρόνα του(Σοφία).
Επειδή τυχαίνει να είμαι εγώ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και μάλιστα στην οικονομική υπηρεσία, ξέρω ότι ποτέ δεν έφτασε τέτοιο ΦΕΚ στο Δήμο.
Αυτός ο άνθρωπος μαζί με την αδερφή του Δημάρχου, είναι η ξευτίλα του Δήμου και όλων των αιρετών , οι οποίοι τους ανέχονται και δεν παραιτούνται. Αυτοί οι δύο έχουν καταντήσει το Δήμαρχο παίγνιο στα χέρια τους. Δυστυχώς η ξευτίλα που έρχεται και η διαπόμπευση που θα υποστεί ο Δήμαρχος θα είναι τόσο μεγάλη που αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να του διασφαλίσουν καταφύγιο.Τα όργανα ξεκίνησαν στο τελευταίο ΔΣ, όταν οι καρέκλες δεινοπάθησαν από την αγανάκτηση και τις φωνές.
ΥΣ. Το επεισόδιο έγινε (ήμουν παρόν) και αν ο κ. Μίχος δεν ήταν ψύχραιμος, με την ανέδυα που συμπεριφέρθηκε αυτός ο τύπος σε έναν αιρετό εκπρόσωπο των Δημοτών και μάλιστα μέσα στο Δημαρχείο, έπρεπε ακόμα να τρώει ξύλο.
Ευτυχώς ο κ. Αντιδήμαρχος δεν είπε λέξη παρά μόνο ζήτησε την επέμβαση του Δημάρχου, με την οποία και έλιξε το περιστατικό. Δεν θέλω διαψεύσεις, γιατί οι αυτήκοοι μάρτυρες ήμαστε πολλοί, απλά επειδή είμαστε υπάλληλοι δεν μπορούμε(φοβόμαστε) να τα πούμε επώνυμα όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Η Σοφία και το τσιράκι της ο Γεωργιάδης από τον Μίχο θα τη βρούν και να το περιμένουν γρήγορα.

ΟΥΣΤ!!! είπε...

ψυχραιμια αγραμματοι λεβεντες (ειδικα εσυ ο υπαλληλος(!)του δημου με την "ανέδυα") ..... οσο για το οτι θα εχουμε νεα και ταυτοχρονα γελια ειναι σιγουρο! το θεμα ειναι ποιοι θα γελασουν και μαλιστα τελευταιοι........

ΟΥΣΤ!!! είπε...

τι εγινε λουκα? δεν θα αναρτησεις τις απαντησεις μας? μηπως ο κ.μιχος το απαγορευει?

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε ρε τις ατιμίες και τις βρομιές. Καταντήσατε σαράκι για το Δήμο. Μια γυναίκα με αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που δεν την θέλει κανένας και που με το ζόρι, κάνοντας χρήση της συγγένειας που έχει με το δήμαρχο, θέλει να είναι το αφεντικό του δήμου ………και ένας περίεργος τύπος με σκοτεινή συμπεριφορά και ελεγχόμενο παρελθόν στον προηγούμενο δήμο Αραχώβης, έχουν καταντήσει το Δήμαρχο κλητήρα εκτέλεσης των αποφάσεών τους.

Ανώνυμος είπε...

κ. ΟΥΣΤ (Σοφία- Γεωργιάδη) για την ταμπακέρα δεν μας λέτε τίποτα. Είναι ο Γεωργιάδης υπάλληλος του δήμου; Αν ναι με ποιό ΦΕΚ, αν όχι γιατί είναι μόνιμα στο δήμο;
Το επεισόδιο Γεωργιάδη- Μίχου έγινε; Απείλησε ο Γεωργιάδης τον Αντιδήμαρχο ότι αν δεν ήταν άρρωστος θα τον έβαζε μέσα στη Γή; Ήταν ο δήμαρχος αυτός που μπήκε στη μέση για τελειώσει το επεισόδιο;

ΟΥΣΤ!!! είπε...

καληνυχτα σας κε μιχο....τα υπόλοιπα 'εν καιρω'...............

Ανώνυμος είπε...

Ρε για την ταμπακέρα θα μας πείτε; Το ποιος είμαι δεν έχει καμία σημασία(Πάντως ο Μίχος δεν γίνεται να είμαι). Έχετε καταντήσει πραγματική πληγή. Απειλείτε, ελεεινολογείτε, βρίζετε, σπιλώνετε υπολήψεις, τρομοκρατείτε τον κόσμο και χρησιμοποιείτε την ανοχή του Δημάρχου για να παίζετε το παιχνίδι σας.
Όμως επειδή πάντα ο καθένας μας πληρώνετε κατά τα έργα του, θα έρθει και η σειρά σας, με την προϋπόθεση βέβαια να ξυπνήσουν οι σύμβουλοι, να αποδείξουν ότι έχουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και ο Δήμαρχος να βουτήξει το κεφάλι του στο νερό για να συνέλθει. Τότε ο μεν ένας θα πάει για μόνιμο παραθερισμό στη…….. Μύκονο(στο φυσικό του χώρο δηλαδή) η δε άλλη κατά Αγγλία μεριά για να πάρει και καμιά ανάσα ……… ο άλλος ανθρωπάκος που στενάζει κάτω από την μπότα της.

Ανώνυμος είπε...

η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει την προηγούμενη ζωή του Μίχου ,την σχέση του με το εργατουπαλληλικό κέντρο και το πούλημ που τους έκανε,την σχέση του με τον Εργολάβο της περιοχής ,και το επίπεδο των σπουδών του .¨Ολοι ξέρουν το εάν έχει ποτέ ιδρώσει από δουλειά ο Μίχος,και τα μέσα που χρησιμοποιεί για να επιπλεύσει.
Ε αφήστε κ Υπάλληλε να έχουμε και εμείς άποψη για το επισόδιο στη δημαρχία και για το ποιός είπε τι .
Αλήθεια δεν μας είπατε γιατί ήρθαν σε ρήξη ο κ Μίχος και ο κ Γεωργιάδης ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τα αυτά. Αφού δεν είναι υπάλληλος ούτε του Δήμου ούτε κάποιας δημοτικής επιχείρησης αυτός ο περίεργος τύπος , εξηγήστε μου πώς γίνεται να βρίσκετε στη δημαρχεία για ένα χρόνο σχεδόν, να λύνει και να δένει , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ;
Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι υπάλληλος του δήμου και να είναι υπεύθυνος προμηθειών του Δήμου;
Πώς γίνεται να φεύγει ο Δήμαρχος για τη Χάγη και να είναι δίνει εντολές στους υπαλλήλους του Δήμου;
Πώς γίνετε να παριστάνει τον εκπρόσωπο της ΑΕ του δήμου χωρίς να είναι μέλος του πενταμελούς συμβουλίου, ούτε και υπάλληλος της;
Πώς γίνεται να πλαστογραφεί τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και να παραμυθιάζει τον Δήμαρχο χωρίς να τιμωρείτε;
Πως γίνεται να περιφέρετε με ύφος αφεντικού και να μην τολμάει κανένας να τον ρωτήσει ποιος είναι;
Τα ψέματα τελείωσαν, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ο Δήμαρχος πρέπει να καθαρίσει το τοπίο, ο κόσμος δεν αντέχει άλλο , ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Δήμαρχε, δώστε ένα τέλος στις ασυδοσία αυτού του ανθρώπου. Επιτέλους άκουσε τις φωνές των συμπολιτών σας που κοντεύουν να γίνουν ουρλιαχτά. Πάψτε επιτέλους να συγχρωτίζεστε. Σήμερα το πρωί όλοι περιμέναμε να τον πετάξετε έξω από τη Δημαρχία κι εσείς πράξατε το αντίθετο. Ανεβείτε στο ύψος των περιστάσεων, δεν σας πρέπουν τέτοιοι άνθρωποι. Συνέλθετε!!!

Ανώνυμος είπε...

συγγνωμη παιδια αλλα εχετε μπλεξει τα μπουτια σας.συγκρινετε ανομοια μεγεθη.ο κυριος μιχος παρ οτι κοντρα στο κομμα του εκλεχθηκε μακραν πρωτος ειναι δηλαδη αιρετος απο το λαο.ο κυριος γεωργιαδης ηταν ενας δοτος!!υπαλληλος της δετπα επι διοικησεων σοφιας που προφανως ως ανταμοιβη για τις υπηρεσιες του επιδιωκεταιη μονιμοποιηση του.η περιβοητη σοφια οχι μονο δεν ειναι αιρετη αλλα οπως ξερουν ολοι στην αραχωβα η περιωθοροποιηση της ηταν βασικο συνθημα των αραχωβιτων υποψηφιων.αρα λοιπον ουστ η σοφια η οπως σε λενε ενα θα σου πω.στην αραχωβα δεν τολμας να πατησεις το ποδι σου.σε λιγο καιρο σε βλεπω ουτε στην αντικυρα να μπορεις