Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ντελαπάρισε φορτηγό με 695 κιλά χασίς

Το φορτηγό, το οποίο προέρχονταν από άγνωστο μέχρι σημείο της δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου ενδεχομένως δε και από την Αλβανία, ξέφυγε από την εθνική οδό στο ύψος του Ξυλοκάστρου και σχεδόν ντελαπάρισε.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο εξαιτίας σκασμένου ελαστικού. Προς μεγάλη κατάπληξη των οδηγών και των επιβατών των οχημάτων που ακολουθούσαν, ο οδηγός του αντί να σταθεί για να δει την αιτία που τον έφερε εκτός δρόμου, ή να δει τί θα κάνει στη συνέχεια για να το επαναφέρει σ' αυτό, το ... έβαλε στα πόδια.


Η άτακτη φυγή του δικαιολογήθηκε πλήρως λίγο αργότερα, όταν από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο φορτίο, αποκαλύφθηκε ότι αυτό ήταν η εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα των 695 κιλών χασίς!

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη του φορτηγού, που όπως σημειώνεται από αρμόδιες πηγές πρόκειται για ένα κρεοπώλη με έδρα της επιχείρησης του στην πόλη της Κορίνθου, ο οποίος μάλιστα ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για το παραμικρό αδίκημα.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς εξετάζεται ο βαθμός της εμπλοκής του, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι η μεταφορά έγινε εν αγνοία του παρότι δεν υπήρχε άλλο φορτωμένο εμπόρευμα εκτός του χασίς, όπως επίσης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του "δραπέτη" οδηγού, ώστε να προωθηθεί η έρευνα σε πιθανούς άλλους εμπλεκόμενους.

bantito.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: