Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δημοπρατείται η Κατασκευή της δεξαμενής και το δίκτυο υψηλής ζώνης της Αντίκυρας.

Η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή δεξαμενής και δίκτυο υψηλής ζώνης Κοινότητας Αντίκυρας» προϋπολογισμού 771.376,36 €.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 22-5-2012 στα γραφεία της ΔΤΕ στην Λαμία.
 Το χρονικό.
Το 2009 η κοινότητα Αντίκυρας με απόφασή της, αναθέτει την εκπόνηση της µελέτης µε τίτλο, «Κατασκευή δεξαμενής και δίκτυο υψηλής ζώνης Κοινότητας Αντίκυρας» στην ΤΥΔΚ.
Η ώριμη πλέον μελέτη με τις απαραίτητες εγκρίσεις κατατίθεται στην διεύθυνση τεχνικών έργων Στερεάς Ελλάδας το καλοκαίρι του 2010 επί Γραμματέως Διαμαντοπούλου.
 Η αίτηση χρηματοδότησης και η αξιολόγηση των στοιχείων ολοκληρώνετε επιτυχώς και προωθείτε από τον Δήμο Δ.Α.Α.   προς ένταξη στο ΕΣΠΑ τον Ιούνιο του 2011.
 Το έργο, με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά είχε ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ τον Ιούλιο του 2011.
 Η μελέτη περιλαμβάνει, κατασκευή δεξαμενής 600 κυβικών μέτρων και περιφερειακό δίκτυο ύδρευσης με προοπτική να τροφοδοτεί σε υψόμετρο 400 μέτρων όλες τις οικίες , εξασφαλίζοντάς τους επάρκεια και πίεση νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: