Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ματαίωσαν τις εκλογές, στο Λιμενικό Ταμείο Αντίκυρας.

Ένταση επικράτησε το απόγευμα στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας, όταν πολίτες εισέβαλαν στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Λιμενική επιτροπή για την εκλογή νέου προέδρου .
Οι πολίτες, κυρίως επαγγελματίες και αλιείς αλλά και τα μέλη της Τοπικής Δημοτικής Ενότητας Αντίκυρας με πρωτοστάτες τον πρόεδρο κ. Ταμπίτσικα και τους εκπροσώπους των φορέων, επιχειρηματιών και αλιέων, αρχικά κατέλαβαν την αίθουσα και στη συνέχεια, επιχείρησαν να εμποδίσουν την διεξαγωγή της διαδικασίας και αντιτάχθηκαν στον ορισμό των μελών από την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη .
Ανεπίδεκτο μαθήσεως φαίνεται πως είναι το πολιτικό σύστημα με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές διαμάχες και ανομολόγητες επιδιώξεις. Αν η όλη μεθόδευση δεν αποτελεί δείγμα κυριαρχίας, λαϊκισμού και μικροπολιτικής αντιμετώπισης για εκλογικούς καθαρά λόγους, τότε οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.
Οι εκλογές οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα αναβλήθηκαν τελικά εξαιτίας των αντιδράσεων, διαλύθηκε η συνάντηση, διότι ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί, τα μέλη αποχώρησαν και η ηρεμία επανήλθε .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

me autous pou psifizete kala na pathete...pou einai o dimarxos oeo????pou einai oi topikes arxes na iperaspistoun to limeniko tameio antikuras????