Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Στάθης Γιαννέλος σχολιάζει δημοσίευμα τοπικών blogs

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Θα ήθελα με την παρούσα παρέμβαση να αναφερθώ σε μία άτυχη-έτσι θέλω να πιστεύω-στιγμή ορισμένων τοπικών blogs ελπίζοντας ότι δεν θα ξαναγίνει.
Πριν 2-3 ημέρες μια πολύ καλή φίλη,συνεργάτης και συμπατριώτισσα είχε ένα σοβαρό ατύχημα.Ευτυχώς τα νέα είναι πολύ καλά κι ελπίζουμε ότι θα γυρίσει σύντομα γερή κοντά μας.Όμως θα πρέπει να σταθώ σ ένα γεγονός.
Λίγες ώρες μετά το ατύχημα ένα τοπικό blog....

και στη συνέχεια κι άλλο έκαναν ανάρτηση που μιλούσε για κωματώδη κατάσταση κι ότι πιάστηκε το πατάκι από το πόδι της κι άλλα αχρεία, -να μου επιτραπεί η έκφραση-,πράγματα. χρησιμοποιώντας μεν τ αρχικά της αλλά φωτογραφιζοντάς την κυριολεκτικά.
Το ότι ο ανήλικος γιος της μπορεί να σέρφαρε εκείνη την ώρα,η οι φίλοι του-όπως και έγινε-και τον πανικό που προκάλεσαν σε όλη την οικογένεια. ουδείς το έλαβε υπ΄όψιν του.
Βεβαίως και δεν αναφέρομαι σε όλα τα blogs και ειδικά εγώ που από την πρώτη στιγμή άκουσα τόσα΄ γι αυτά και από αυτά.Άλλο πράγμα όμως η πληροφόρηση κι άλλο ο επικίνδυνος κιτρινισμός.Άλλο η ειδησεογραφία κι άλλο το κουτσομπολιό..Και οι κρίνοντες κρίνονται

Στάθης Γιαννέλος

ΥΓ δεν κατονομάζω τα 2 blogs πιστεύοντας ότι θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι ζητώντας τουλάχιστον ένα συγγνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: