Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

"ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ..."

Αποκλειστικό: Απάντηση "μνημείο", από επαγγελματία σε απόγνωση προς το Επιμελητήριο Φθιώτιδας...

Έμεινε άγαλμα ο υπάλληλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, όταν άνοιξε τον φάκελο και διάβασε την απάντηση ενός επαγγελματία μέλος του, από την περιοχή της Λοκρίδας στη Φθιώτιδα. Το Επιμελητήριο στέλνει στα μέλη του το έγγραφο της Ταχυπληρωμής. Ο επαγγελματίας έγραψε πάνω στο έγγραφο τα "εσώψυχά" του και το επέστρεψε...
Το ανορθόγραφο κείμενο είναι συγκλονιστικό και δυστυχώς στην κατάσταση αυτή έχουν οδηγηθεί πολλοί μικροεπαγγελματίες σε όλη την Περιφέρεια... Αλλά ποιος νοιάζεται... Διαβάστε τι έγραψε:

"Όταν το χρήμα έρεε, εσείς το τρώγατε μόνοι σας και με τους κολλητούς σας...Εγώ δεν είχα ούτε το δικαίωμα να έρθω να ψηφίσω...Ποτέ δεν με στηρίξατε με κάποιο πρόγραμμα, οπότε κι εγώ τη δουλειά τη διέκοψα...Είμαι ένα βήμα πριν τραβήξω την σκανδάλη...Δεν ανήκω σε κανένα κομματικό γκέτο, αν θέλετε με όλο το σεβασμό(γιατί έτσι ήταν το σύστημα)...Να με διαγράψετε. Δεν υπάρχει σάλιο και αν μπορείτε να με βοηθήσετε με ένα εισιτήριο για το εξωτερικό, θα σας έδινα την ευχή μου...Ο Θεός να βάλει το χέρι του και σε εσάς...Σας εύχομαι καλές δουλειές..."

Τα σχόλια δικά σας...


ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr
Αναδημοσίευση από iteanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: