Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

CNN: Αυτές είναι οι 100 καλύτερες παραλίες στον κόσμο (οι 4 είναι ελληνικές!)


Καλοκαίρι έρχεται, όλοι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις διακοπές. Και τι είναι συνώνυμο των διακοπών; Ο ήλιος και η θάλασσα.
Για το φετινό καλοκαίρι εμείς προτείνουμε στους χιλιάδες λουόμενους να επιλέξουν για άλλη μια ακόμα φορά την παραλία του Αγίου Ισιδώρου για να δροσιστούν. Η βραβευμένη παραλία στον Άγιο Ισίδωρο προσφέρει στους επισκέπτες της τις καλύτερες προϋποθέσεις εξυπηρέτησης, καθαρότητας νερών και καθαριότητας παραλίας, απόλαυσης και happening που γίνεται όλο και περισσότερο επιλέξιμη.
Το CNN έκανε ψηφοφορία στοFacebook και βρήκε τις 100 καλύτερες παραλίες του κόσμου. Ανάμεσά τους και τέσσερις ελληνικές. Η Φαλάσαρνα στα Χανιά είναι στη 100η θέση της έρευνας του CNN. Στην 35η είναι ο Μπάλος, επίσης στα Χανιά (σ.σ. κοντά στον Κίσσαμο), το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο είναι στην 32η θέση της λίστας και οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στην 24η θέση.
Αυτή είναι η καλύτερη παραλία στον κόσμο! Είναι η Grande Anse και βρίσκεται στο νησί La Digue στις Σεϋχέλλες

Θέση 100: Φαλάσαρνα, Χανιά, Κρήτη
Θέση 100: Φαλάσαρνα, Χανιά, Κρήτη
Θέση 35: Μπάλος, Χανιά, Κρήτη
Θέση 35: Μπάλος, Χανιά, Κρήτη
Θέση 32: Ζάκυνθος, Ναυάγιο
Θέση 32: Ζάκυνθος, Ναυάγιο
Θέση 24: Εγκρεμνοί, Λευκάδα
Θέση 24: Εγκρεμνοί, Λευκάδα

Κορυφαία παραλία του κόσμου, σύμφωνα με όσους ψήφισαν στη διαδικτυακή ψηφοφορία του CNN στο Facebook είναι η παραλία Grande Anse στο νησί La Digue στις Σεϋχέλλες. Το νησάκι έχει την τιμητική του, αφού στην 4η θέση βρίσκεται η παραλία Anse Source d'Argent.

Δεν υπάρχουν σχόλια: