Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας - Κύμη 0-2

Το αμπέλι θέλει αμπελουργό, το σπίτι νοικοκύρη, λέει μια λαϊκή παροιμία.
Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας στην πρεμιέρα παρουσιάστηκε απογοητευτική και γνώρισε μέσα στην έδρα της την ήττα με 2-0 από την Κύμη κάνοντας έτσι πολύ δύσκολο το έργο της για τη συνέχεια αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα τριών εκτός έδρας αγώνων.
 Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…
 Η ομάδα της Κύμης χωρίς να εντυπωσιάσει παρουσιάστηκε πιο έτοιμη για τέτοιο παιχνίδι και κατάφερε σχετικά εύκολα να φθάσει σε μια σπουδαία νίκη που της δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα.
 Οι γηπεδούχοι σε όλες τις  γραμμές παρουσιάστηκαν νωθροί, νωχελικοί και σε καμία περίπτωση δεν θύμισαν ομάδα που διεκδικούσε κάτι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 25λεπτο που η Ένωση είχε την πρωτοβουλία κι έχασε μια μοναδική ευκαιρία από κει και πέρα δεν μπορούμε να βρούμε στιγμές που θα έδειχναν ότι η ομάδα  θα διεκδικούσε κάτι παραπάνω. Ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας,  τη στιγμή που δεν μπορούσε να πάρει τον αγώνα. Και ειδικά στο β” μέρος η πρωταθλήτρια Βοιωτίας έδειχνε πως δεν είχε καν το κουράγιο και το σθένος να αντιδράσει.
 Από την άλλη πλευρά η Κύμη κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις χτυπητές αδυναμίες των γηπεδούχων και με δυο γκολ στο β” μέρος πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η μεγάλη ευκαιρία πάντως για την Ένωση χάθηκε στο 23*. Τότε ο Λουκάς Γιαχρίτσης έβγαλε την ασίστ στον Καφετζόπουλο που βγήκε τετ α τετ με τον Μπασινά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Χρήστο Πλακίδα που σε κενή κυριολεκτικά εστία έκανε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία που ίσως άλλαζε τον ρου του αγώνα. Από κει και πέρα όμως η συνέχεια ήταν τραγική αφού ο Κύρου στο 64* με απ” ευθείας φάουλ έκανε το 0-1 και στο 78* ο Μπαλτσιώτης βγήκε μόνος και πλάσαρε υποδειγματικά τον Γκουλή κάνοντας το 0-2.
 Ένωση: Γκουλής, Γιαχρίτσης Ι., Γαλάνης, Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ. (68* Καλύβας), Παπαδήμος, Παπαλίτσας (70* Νικολάου), Γιαχρίτσης Λ., Καφετζόπουλος (61* Κοντογόνης), Πλακίδας Μ., Πλακίδας Χ.
 Κύμη: Μπασινάς, Κοκκός, Κόκκαλης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Τσάγκας (85* Αποστολίδης), Ανέστης (88* Τσαλιάγκος), Μπαλτσιώτης (83* Όστιν), Μανδράκας.
 Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Στυλίδα με γκολ του Ζησόπουλου στο 92* έκαμψε 1-0 την αντίσταση της Μυρίκης.
 Στον 8ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ” Εθνική δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Ιτέας στην πρεμιέρα. Οι πρωταθλητές Φωκίδας ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον ΠΑΣ Πρέβεζα με 2-1. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ναυπακτιακός Αστέρας και Σκουφάς Κομποτίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: