Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

“Απόφαση για δυναμικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις”.Από τους φορείς της Αντίκυρας

Περίπου μιάμισι ώρα είχε διάρκεια η σύσκεψη του προέδρου της Δημοτικής ενότητας Αντίκυρας κ. Ταμπίτσικα Μελέτη με τους φορείς της πόλης , με αντικείμενο « την αντικατάσταση των μελών της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας Ν. Βοιωτίας για την τριετία 2012-2014 από την Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κα Γερακούδη».
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Αντίκυρας κ. Μίχος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Αποστολάτος και μέλη αυτού, ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων κ. Πάνος, ο πρόεδρος του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων κ. Κοντογιάννης και οι τοπικοί σύμβουλοι κ Περδίκης και κα. Βελεσιώτη.
Σε κλίμα συνεργασίας, με αποφασιστικές και άμεσες κινητοποιήσεις, ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η συζήτηση που ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και τερματίστηκε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ.
Οι παραγωγικές τάξεις έδωσαν το στίγμα της συλλογικής κινητοποίησης στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η ως τώρα εκπροσώπησή των φορέων στην επιτροπή, είχε ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία, την ανταποδοτικότητα και την επίλυση των προβλημάτων του κάθε κλάδου και οδηγούσε σε διέξοδο με εμπεριστατωμένες προτάσεις και λύσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΡΑ !!! ΣΑΡΩΜΑ !!!!!

karxarias είπε...

ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΜΠΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ;