Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Αννούλα Διαμαντοπούλου έχει 2.168.500 ευρώ για διαφημίσεις. Για βιβλία δεν έχει σεντ.

Μπράβο στους Φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας.Αντικατέστησαν τα βιβλία με διαφημιστικές καμπάνιες με προϋπολογισμό 1.168.500 ΕURΟ και με παράταση 1.000.000 το χρόνο.
Έκπληξη προκαλεί στην Εκπαιδευτική Κοινότητα η συνεχιζόμενη αλλοπρόσαλλη πολιτικής της Υπουργού Παιδείας στο θέμα της διαχείρισης των κονδυλίων του Υπουργείου. Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας και αιματηρών μειώσεων μισθών από τους εκπαιδευτικούς και δαπανών από τις διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, είναι το λιγότερο εξωφρενικό η κα. Διαμαντοπούλου να δίνει παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου, στη συνεργασία της με την διαφημιστική εταιρεία Cream, η οποία ολοκληρωνόταν στις 31 Δεκεμβρίου 2011 , αναφέρει χαρακτηριστικά και σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς την αρμόδια Υπουργό , ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας στην συνέχεια ότι ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου που ήταν 1.168.500 ευρώ και όπως προέβλεπε η προκήρυξη το υπουργείο έχει δικαίωμα προαίρεσης προϋπολογιζόμενου ύψους κατ ανώτατον 500.000 (πλέον ΦΠΑ), να παρατείνει τη διάρκεια της παροχής υπηρεσιών για ένα έτος ή κατ ανώτατον 1 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για δύο έτη .

Λεφτά λοιπόν η κα. Διαμαντοπούλου έχει;

Και αν ναι ο κ. Παπαδήμος τί λέει για τη νέα αυτή σπατάλη;
Μεταξύ άλλων, ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ κ. Νίκος Νικολόπουλος σε άλλο σημείο της ερώτησης του τόνισε χαρακτηριστικά : Κάποιος πρέπει επιτέλους να απαντήσει υπεύθυνα. Τα παιδιά μας θα μάθουν γράμματα από τα βιβλία που δεν έχουν ακόμα φτάσει στα σχολεία ή από τις διαφημιστικές καμπάνιες της κ. Διαμαντοπούλου;
Τέλος, ο Αχαιός πολιτικός της ΝΔ, απευθυνόμενος στην κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε άμεσες και πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που επέβαλαν την αυτόματη ανανέωση της σύμβασης, καθώς και το πεδίο που κάλυψε η συγκεκριμένη εταιρεία . Σημείωσε δε ότι η Υπουργός οφείλει να απαντήσει ποια νέα ανάγκη δημιουργήθηκε που επέβαλε την νέα σύμβαση με αυτό το κόστος και φυσικά αν είχε γίνει έρευνα αγοράς για εξεύρεση ποιο συμφέρουσας πρότασης .

πηγή:exomatiakaivlepo.blogspot.com
Αναδημοσίευση από: Permissos Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: