Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Χαμόγελα για την Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας μετά το 2-0 με τον Παναργειακό.


Μεγάλη νίκη για την Ένωση στο γήπεδο των ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ για την 11η Αγωνιστική . Στην έκτη θέση σκαρφάλωσε η ομάδα του Κορινθιακού μετά τα σημερινά αποτελέσματα του 7ου ομίλου.
Με αναγνωριστικές κινήσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ως το 12’ που είχαμε την πρώτη επίσκεψη στην εστία της Ένωσης, όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Λαπατάς αδράνησε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια.
Ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Λαζάρου στο 20΄από αριστερά απέκρουσε εξίσου όμορφα με γροθιές ο Κόλλιας και στο μισάωρο μπλόκαρε ένα ακόμα φάουλ του Παπαχαραλάμπους από την αντίθετη πλευρά αυτή τη φορά. Τρία λεπτά αργότερα ο Τριμπόνιας βρήκε ωραία τον Prifti που επιχείρησε δυνατό βολέ έξω από την περιοχή του Γκουλή το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 42΄από το ημικύκλιο της περιοχής ο Τζίκας εκτέλεσε στην κυριολεξία τον Κόλλια στέλνοντας τη μπάλα στο Γ της εστίας του Παναργειακού από κτύπημα φάουλ σε χέρι του Νώτη ανοίγοντας το σκορ.
Στην επανάληψη ο Δημήτρης Πούλος έριξε στο ματς τον Λουκά Γιαχρίτση βλέποντας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη κυκλοφορία και περισσότερες επιθετικές προσπάθειες. Δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα στο δίλεπτο 66-68, μία αναστάτωση στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να την εκμεταλλευτούν τζίκας και Χρήστος Πλακίδας ενώ στην αντίθετη εστία σε παρόμοια φάση για τον Παναργειακό, ο τελικός αποδέκτης της μπάλας Κουτσοδήμος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και το τέρμα που πέτυχε δεν μέτρησε. Τέσσερα λεπτά πρίν το τελικό σφύριγμα, ο Χρήστος Πλακίδας έκλεψε έξυπνα τη μπάλλα από τον Ιασωνίδη, που ολιγώρησε στην άμυνα και πλάσαρε τον Κόλλια διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ένωσης.
Από την Ένωση καλύτεροι ήταν ο Λουκάς Γιαχρίτσης, Παπαχαραλάμπους, Λιάκος, Τσίκας, και Αβράμπος. Καλύτεροι από τον Παναργιακό οι Λιάρος, Δρούλιας, Μπόμπος και Prifti. Ο δαιτητής Ζαραβίνος, με βοηθούς Πασπάτη, Τσάγκαρη του συνδέσμου Αθηνών δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Λαζάρου,(54΄ Γιαχρίτσης Λ),Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Γιαχρίτσης Γ. Κουτσούμπας , Τσίκας, Μάριος Πλακίδας ( 71΄ Παπαδήμος,), Λιάκος, και Χρήστος Πλακίδας(86’ Πολυτάρχου)

Παναργειακός: Κόλλιας, Δρούλιας, Σοφός, Νώτης, Ιασωνίδης, Μπόμπος, Prifti,(75΄Isoufi) Λιάρος, Τριμπόνιας, Δριμούρας(67΄ Τζιώρας) και Λαπατάς(57΄Κουτσοδήμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: