Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες 09.01.2012 στην κατάμεστη αίθουσα (από τους υπαλλήλους όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων) του Δημαρχιακού Μεγάρου στο Δίστομο στην έδρα του Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και η κοπή πίττας, χωροστατούντος του Εφημέριου Πατέρα Χαράλαμπου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Πατσαντάρα.
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους όλων των βαθμίδων του Δήμου για την συνεργασία τους κατά την διάρκεια του πρώτου χρόνου της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής, επέστησε την προσοχή όλων, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και τον Δήμο, τονίζοντας ότι: «…Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη και η καινούργια θα είναι ακόμη δυσκολότερη και θα δοκιμαστούν οι αντοχές όλων μας. Εάν όλοι, ο καθένας στον τομέα του, δουλέψουμε σωστά και υπεύθυνα - ακόμη και υπερβάλλοντας τους εαυτούς μας - τότε θα τα καταφέρουμε. Αισιοδοξώ και πιστεύω ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Το χρωστάμε άλλωστε στους συνδημότες μας και στον τόπο μας. Μόνο με σύμπνοια, συνεργασία και σοβαρότητα μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας, αιρετοί και εργαζόμενοι. Μην ξεχνάτε ότι η κάθε δημοτική αρχή αλλάζει, ο Δήμος όμως και οι υπηρεσίες του παραμένουν…».
Κόβοντας και μοιράζοντας τα κομμάτια στους υπαλλήλους ο ίδιος ο Δήμαρχος, έδινε μαζί και τις ευχές του στον καθένα ξεχωριστά και ιδιαίτερα στους τυχερούς.
Στην κοπή πίττας παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Στειρίου κ.κ. Μπούρας Νικόλαος, Οικονομάκης Παναγιώτης, Μίχος Ιωάννης, Παπαϊωάννου Στέφανος αντιστοίχως, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σαμουήλ Γεώργιος, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Αράχωβας κ. Σύρου Κατερίνα και Αντίκυρας κ. Περδίκης Ευστάθιος καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: