Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ


Αγαπητοί συντοπίτες
Με το αριθμό απόφασης 41\2011 το Τριμελές Πρωτοδικείο Λιβαδειάς δέχτηκε την ένστασή μου και με ανακηρύσσει ΤΡΙΤΟ στη σειρά κατάταξης Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» στην εκλογική περιφέρεια Αντίκυρας του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας. Με 250 σταυρούς προτίμησης με κατατάσσει τρίτο από πέμπτο με 196 σταυρούς μετά τον πρώτο Μίχο Ιωάννη του Ηλία με 421 σταυρούς και τον δεύτερο Τσαφώνια Δημήτριο του Χρήστου με 299 σταυρούς και πριν από την Τρομπούκη Βαρσάμη Χαρίκλεια του Κωνσταντίνου με 246 σταυρούς που κατατάσσετε τέταρτη και Ζώη Φανουράκη Βάνα του Δημητρίου που κατατάσσετε Πέμπτη με 245 σταυρούς.
Κρίθηκε και αποφασίστηκε στην Λιβαδειά την 24η Ιανουαρίου 2011 και δημοσιεύτηκε στον ίδιο τόπο την 17η Μαρτίου 2011 σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο του δικαστηρίου.
Επίσης αντίγραφο της ως άνω δικαστικής απόφασης έχει κατατεθεί ήδη από την 28-3-2011 στο πρωτόκολλο του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας και έλαβε τον αριθμό 1487.

Με εκτίμηση
Ληξουριώτης Χαράλαμπος του Φωτίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνετε και ο Ληξουριώτης ……………..ήρθε τρίτος! Σώπα ρε μεγάλε! Και τώρα που δικαιώθηκες θα μείνεις στην Αντίκυρα για να ….. προσφέρεις στον τόπο; Ρε Μπάμπη μήπως χαραλαμπίζεις λίγο;