Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Χτυπήθηκε σοβαρά ο Γιάννης Νικολάου.

Σκηνές που αμαυρώνουν το Βοιωτικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν ειδικά μετά το τέλος του αγώνα Θήβας -Ένωσης όπου κτυπήθηκε σοβαρά ο πρόεδρος της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Γιάννης Νικολάου που μεταφέρθηκε και εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Θήβας.
Και για να διευκρινίσουμε το επεισόδιο που έλαβε χώρα δεν έχει να κάνει ούτε με το γηπεδούχο σωματείο αλλά ούτε και με το φιλοξενούμενο.
 Ο Γιάννης Νικολάου καθόταν αρχικά εντός αγωνιστικού χώρου με τον αντιπρόεδρο της Θήβας Θανάση Βυλλιώτη όταν δέχθηκε φραστική επίθεση από παράγοντες άλλης ομάδας (τα ονόματα είναι στη διάθεση του καθενός αφού έχουν γίνει σχετικές μηνύσεις και υπάρχει εν εξελίξει αυτόφωρος διαδικασία).
 Στο τέλος του αγώνα και ενώ οι παράγοντες των δυο ομάδων αποχωρούσαν από το γήπεδο ο Γιάννης Νικολάου χωρίς να το περιμένει δέχθηκε από τον ίδιο που στη διάρκεια του αγώνα τον «έβριζε» ένα μπουκάλι στο κεφάλι με συνέπεια να πέσει στο έδαφος λιπόθυμος και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία μεταφοράς του στο Νοσοκομείο της Θήβας όπου τον συνόδευσε και ο παράγοντας της Θήβας και δικηγόρος Κώστας Χαλβατζής.

 Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και αυτοί ή αυτός που το έκανε θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά όχι μόνο από την δικαιοσύνη ( έχει πάρει την δικαστική οδό η υπόθεση) αλλά και απ” όλο τον Βοιωτικό ποδοσφαιρικό χώρο.
Τέτοια γεγονότα μας γυρίζουν στον μεσαίωνα και τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση μεταξύ μας κι εδώ θα πρέπει να επιληφθεί και η ΕΠΣΒ με οτι αυτό συνεπάγεται. Κι ας υπάρχουν και κυρώσεις σε ομάδα αν αυτό χρειαστεί. Δεν γίνεται διαφορετικά…
 Μάλιστα οι παράγοντες της Θήβας προσπάθησαν από την αρχή να αποτρέψουν αυτή την κατάσταση ενώ στο τέλος οι ίδιοι αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας τα έβαλαν με τον συγκεκριμένο που πέταξε το μπουκάλι και σίγουρα οι μαρτυρίες τους θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
 Είπαμε οτι τα ονόματα είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε αφού είναι γνωστά στον ποδοσφαιρικό χώρο αλλά και τους είδαν όλοι στη Θήβα. Τώρα ο πρόεδρος της Ένωσης μιλώντας στο steresports τόνισε χαρακτηριστικά: « Αυτός που το έκανε αυτό πρέπει να πάει μέσα στη φυλακή. Έχω κάνει μήνυση και θα κυνηγήσω την υπόθεση μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Θήβας για την αμέριστη συμπαράσταση που μου έδειξαν και ειδικά τον Θανάση Βυλλιώτη και Κώστα Χαλβατζή. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Και κάτι ακόμα. Να ξέρουν κάποιοι οτι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει όσο και να το θέλουν και να το επιζητούν. Τώρα θα αρχίσουν και οι αποκαλύψεις…«. Από την πλευρά του ο Θανάσης Βυλλιώτης που ήταν παρών στο επεισόδιο είπε: «Καταδικάζω αυτά που έγιναν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και ότι εμείς θα είμαστε απέναντι τους! Ακόμη ότι η Θήβα είναι μεγάλη ομάδα και απέδειξε ότι έπαιξε για την ιστορία της!« Να πούμε οτι ο Γιάννης Νικολάου μετέβη αργότερα και στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς αφού ένοιωθε ακόμα ενοχλήσεις στο κεφάλι από το κτύπημα.
 Ο γενικός αρχηγός της Ένωσης Μάνος Σουργιαδάκης είπε σχετικά:
Νοιώθω ντροπή και αηδία γι” αυτά που συμβαίνουν από τους γνωστούς – άγνωστους πλέον στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους παράγοντες της Θήβας και για την φιλοξενία και για την συμπαράσταση. Η Ένωση να ξέρουν όλοι οτι «πολεμάει» πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτό θα κάνει συνέχεια γιατί κουβαλάμε μια αξιοπρεπή ιστορία«. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά αλλά και θέλουμε να πληρώσουν ακριβά οι ένοχοι και να αποπεμφθούν από το Βοιωτικό ποδόσφαιρο.
πηγή: 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ