Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αλώβητη η Ένωση στο Κόκκινο.

Με καθοδηγητή και σκόρερ για μια ακόμη φορά τον Λουκά Γιαχρίτση η Ένωση πέρασε αλώβητη μέσα από την πιο δύσκολη ίσως έδρα του πρωταθλήματος κερδίζοντας 1-0 μέσα στο Κόκκινο τον τοπικό ΠΑΟΚ και διατηρήθηκε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ήταν μια δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη για την ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας ίσως και το μισό πρωτάθλημα…
 Ο αγώνας έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες με συνέπεια όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες ενώ υπήρχε ένταση και αγωνία μέχρι το τέλος αφού και οι δυο ομάδες επιζητούσαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

 Οι πρωτοπόροι πάντως έδειξαν πιο ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» τον αγώνα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο αφού σε αυτό το διάστημα κυριάρχησαν χάνοντας και τέσσερεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Αλλά και μετά το 1-0 έδειξαν ότι διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που της επέτρεψαν να κρατήσει το σκορ με μια οργανωμένη άμυνα αλλά ήταν και η ομάδα που και στην επανάληψη είχε πιο τρανταχτές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα έπαιξε στα ίσια και χωρίς σκοπιμότητα τον αντίπαλό της. Παρουσιάστηκε κάπως νωθρή στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ισορρόπησε το παιχνίδι, δεν κλείστηκε και μετά το 0-1 βρήκε τις ευκαιρίες, απείλησε ωστόσο της έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Πάντως με την εμφάνισή της ειδικά στο β’ μέρος απέδειξε ότι πραγματικά αδικείται από την τωρινή βαθμολογική της θέση.
 Φάσεις & Γκολ
 10* Ο Χρήστος Πλακίδας έβγαλε πολύ ωραία τον Λουκά Γιαχρίτση σε θέση βολής αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρά.
 12* Ο Λουκάς Γιαχρίτσης έκανε ένα ξαφνικό σουτ από 30 μέτρα αλλά ο Δημητράς με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
 21* Ο Γιαχρίτσης Λ. έβγαλε τρύπα μπαλιά στα δεξιά στον Πολυτάρχου, αυτός σε καλή θέση έκανε το πλασέ αλλά την τελευταία στιγμή πάμω στη γραμμή πρόλαβε κι έδιωξε ο Ντελής.
 33* Ο Χρήστος Πλακίδας με ελιγμό ξέφυγε μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Δημητράς σε ετοιμότητα έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
 56* Ο Σύρμος από τα αριστερά κάνοντας ωραία ενέργεια έβγαλε τη σέντρα , ο Δαμπάνης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε μόλις άουτ.
 66* Ο Καφετζόπουλος έστρωσε αριστερά στον Λουκά Γιαχρίτση και αυτός χωρίς χρονοτριβή με ένα όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Δημητρά γράφοντας έτσι το 0-1.
 68* Πολύ καλό σουτ από τον Δαμπάνη αλλά η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
 71* Σε σέντρα του Καφετζόπουλου η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του Γκάτσου, έφθασε στον αμαρκάριστο Καλλιακμάνη έκανε το πλασέ αλλά ο Δημητράς στην κλειστή γωνία απέκρουσε τη μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.
 86* Σε σέντρα του Χρήστου Πλακίδα ο Καλλιακμάνης έκανε το πλασέ αλλά ο Γκάτσιος πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα.
 89* Ο Βασιλάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε πολύ καλή θέση, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κτύπησε σε σώματα αμυνομένων και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε.
 Από τους γηπεδούχους πολύ καλή παρουσία είχαν οι Σύρμος, Τσαμούταλης, Γκάτσος, Δαμπάνης και Βασιλάκης.
Από τους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Γιαχρίτσης «δέσποζε» στο χώρο της άμυνας και ο Λουκάς Γιαχρίτσης στον μεσοεπιθετικό χώρο. Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Χρήστος Πλακίδας, Παπαλίτσας, Καφετζόπουλος.
 Πολύ καλή η διαιτησία του Βασιληά (Παπαγεωργίου Χ. – Μυλωνάκης).
 Πηγή: StereaSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: