Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ «ΦΡΟΥΡΑΣ» ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ;

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται, την ερχόμενη Πέμπτη, η αναμέτρηση δυνάμεων για νέα διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, μετά την δήλωση συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο από τον βουλευτή Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Σταθά.
 Όπως όλα δείχνουν θα «κονταροχτυπηθούν» με τον επί σειρά ετών και νυν πρόεδρο του «Σωματείου Ένωση» κ. Σωπασουδάκη, ο οποίος όπως δήλωσε κατεβαίνει με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Είδηση φαίνεται να αποτελεί , ότι στο ψηφοδέλτιο του κ. Σταθά, «ενσωματώθηκε» και ο έως πρότινος ανεξάρτητος κ. Τάκης Οικονόμου, ιδιαίτερα γνωστός από την πρόσφατη απεργία πείνας, που είχε επιχειρήσει για μία εβδομάδα στο χώρο του «Αλουμινίου της Ελλάδος», αφήνοντας μόνο την ύστατη στιγμή τον επίσης ανεξάρτητο και για πολλά χρόνια «συνοδοιπόρο» στις εκλογικές μάχες κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.
Κι ενώ το ΠΑΜΕ, συνεχίζει να παραμένει σταθερό, κατεβαίνοντας με δικό του ψηφοδέλτιο, όλα τα άλλα δείχνουν να είναι ρευστά, ως προς το τελικό αποτέλεσμα τόσο με τη συμμετοχή του κ. Σταθά όσο και με τη διάσπαση των δύο ανεξάρτητων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ψηφοφορία αρχίζει στις 10 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 8.π.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στη Λιβαδειά.

πηγή: "ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: