Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Με το δεξί η Ένωση στο τοπικό πρωτάθλημα

Χωρίς να φορτσάρει η Ένωση πήρε άνετη νίκη με 2-0 από την περσινή «συγκάτοικο» της Δ’ Εθνικής , Δάφνη Ερυθρών.
Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Γεραντώνη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατά διαστήματα είχαν αρκετά καλή απόδοση. Χρειάστηκε να περάσουν είκοσι λεπτά για να επισκεφτούν οι φιλοξενούμενοι την εστία του Δερβέναγα κι αυτή με ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Κομίνης από 45 μέτρα κι η μπάλα έγλειψε την αριστερή δοκό της Ένωσης. Στο 26’ ο Μάριος Πλακίδας επιχείρησε σουτ από 25 μέτρα το οποίο δεν είχε ευτυχή κατάληξη, όπως και άλλες δύο φορές μια κεφαλιά στο 37’ από το ύψος της μικρής περιοχής και πέντε λεπτά αργότερα δεν πρόλαβε γύρισμα του Κοντογόνη.
 Ο πολύ καλός Πολυτάρχου με την έναρξη της επανάληψης μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες για γκολ των  Πλακίδα, Κοντογόνη και Γιαχρίτση, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την απόδοσή του δίνοντας το προβάδισμα στην Ένωση με σουτ αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κολλιού.
 Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τις επεμβάσεις του κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ όταν απέκρουσε σουτ των Καφετζόπουλου, Πολυτάρχου και Γιαχρίτση στο πολύ δυνατό δεκάλεπτο των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν στάθηκε όμως τυχερός στο 58’ όταν ο Καφετζόπουλος μετά από αδράνεια των αμυντικών πίεσε, πήρε τη μπάλα και την πλάσαρε στην εστία κάνοντας έτσι το 2-0.
 Δεν έφταναν τα δυο τέρματα ήρθε και η αποβολή του Λέχρη κι έτσι από εκεί και μετά η Ένωση διατήρησε δυνάμεις έπαιξε κοντρόλ ποδόσφαιρο και όταν χρειάστηκε έκανε επίδειξη ικανοτήτων.
Καλύτερος της Ένωσης ο  Γιάννης Γιαχρίτσης με συμπαραστάτες Κόλλια και Αντωνιάδη  από τη Δάφνη Ερυθρών ο Κολιός και ο Κομίνης έσωσαν τη παρτίδα.
 ΕΝΩΣΗ: Δερβάναγας, Κόλλιας, Γαλάνης, (45’ Καφετζόπουλος), Γιαχρίτσης Γ. (78’ Παπαλίτσας), Καραμπέτσος Δ. , Παπαδήμος, Πολυτάρχου ,( 79 Νικολάου), Γιαχρίτσης Λ. Μάριος Πλακίδας Κοντογόνης, και Αντωνιάδης.

 Δάφνη Ερυθρών: Κολιός, Εlezi, Kομίνης, Σταμέλος, Ψυλλάς, Μπεθάνης, (68’ Κουτσοδήμος) Τσαραμπάρης (75’ Γκιόκας) Λυμπέρης (74΄Φάκκας) Λεχρής, Γκιόκας και Madu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: