Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ δήμαρχος με 3 εκατ. ευρώ!...

Ακουμπάνε και πρώην Νομάρχες της Στερεάς με φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν...
 Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ βρίσκονται 123 αιρετοί για ύποπτες περιουσίες.
Οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ άνοιξαν... τους τραπεζικούς λογαριασμούς και ξεσκόνισαν τα πόθεν έσχες τους, βρίσκοντας τεράστια ποσά που δεν δικαιολογούνται.
 Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα Δημάρχου της Κεντρικής Ελλάδας, ο οποίος σύμφωνα με το LamiaReport, βρέθηκε με 3 εκ. ευρώ στις καταθέσεις του , χρήματα τα οποία ούτε έχουν φορολογηθεί ούτε δικαιολογούνται από το μισθό του που αντιστοιχεί σε 3.600 ευρώ.
Ο δήμαρχος μάλιστα πουλούσε μέσω συγγενικού του προσώπου στο δήμο, δηλαδή στον… εαυτό του υπερτιμολογημένα ηλεκτρικά είδη.
 Ακόμα μία περίπτωση που προκαλεί είναι εκείνη ενός πρώην δημάρχου Πελοποννήσου ο οποίος βρέθηκε με 2,8 εκ. ευρώ καταθέσεις, που δεν δικαιολογούνται με 4.000 ευρώ μισθό που λάμβανε.
Η πιο χαρακτηριστική είναι όμως η περίπτωση ενός νομαρχιακού συμβούλου της Βορείου Ελλάδας που είχε 1,9 εκ. ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνται ούτε από τα 850 ευρώ που έπαιρνε ως αποζημίωση ούτε από το εισόδημά του ως ελεύθερος επαγγελματίας.
 Οι άνδρες του ΣΔΟΕ όμως δεν μπορούν να ψάξουν τους βουλευτές, ακόμα και αν έχουν καταγγελίες, λόγω της βουλευτικής ασυλίας...
Αναδημοσίευση από: http://nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: