Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Σταθάς

Ταυτόχρονα με τη μάχη κατα του μνημονίου θα δώσει και τη μάχη των εκλογών ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ.
Η επιμονή του Μανώλη Γλέζου και οι προτροπές του Αλέξη Μητρόπουλο,με τους οποίους συνδέεται με στενή φιλία , έπεισαν τον κ Σταθά να διεκδικήσει την ψήφο των Βοιωτών.
Προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ ήρθε σε οριστική ρήξη με το κόμμα απο την ψήφιση του πρώτου μνημονίου.
Το Ε.Κ. Λιβαδειάς ήταν το μόνο που υπέγραψε την προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας.
Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Σταθά αναμένεται τη Μ. Πέμπτη.

πηγη : sirios fm

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fonazeis kaneis raneis kai pas na gineis enas apo autous...ean theleis na mineis sthn istoria ths topikhs koinwneias ths perioxhs san agonisths meine sthn thesh pou eisai kai mhn vazeis ipopsigiothta me tous <> tou KOLONAKIOU...

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας μεγάλος Πασόκος που εκμεταλέυτηκε το κόμμα του να ανέλθει εκεί που ήθελε και ξεπούλαει συντοπίτες και συντρόφους του για το προσωπικό του συμφέρον.Ελπίζω βέβαια να μας αναφέρει και το λαμπρό βιογραφικό του μέχρι τώρα για να ξέρουν μερικοί απο που ξεκίνησε και που πρόκειτε να ξαναφτάσει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε γιαννάκο τα κανές ρόιδο στο εργατικό κέντρο , τα κανές ρόιδο και στο σωματίο, τη την θές αυτή την ρημάδα την βουλή,δε τα μαθές εκεί τα καναν ρόιδο άλλη πρίν από σένα .

Ανώνυμος είπε...

sinxartiria kai me agones opos panta kai ase toys komplexikoys na len

Ανώνυμος είπε...

κι εσυ μεγαλε Διστομιτη μεγαλοπασοκτζη τζεφρυ που βριζεις τον Σταθα,κανε συγκυβερνηση με τους ναζι Βοριδη-Γεωργιαδη και βαλε και τη Γερμανικη σημαια στον ΔΑΑ.Ο Τριτος δρομος για τον σοσιαλισμο,συγνωμη εξευτελισμο...

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας εργατοπατέρας που βολεύτικε στο σύστημα. Αντε βρε σειρά μας.