Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η Ενωση έκλεισε τον Βαγγέλη Λέντα

Η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ την πρόσληψη του Βαγγέλη Λέντα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αφού προηγήθηκε συνάντηση και συμφωνία σε οικονομικό και στόχους.
 Μετά την χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης ένα από τα πρώτα θέματα που "έκαιγε" τα νέα μέλη του συμβουλίου ήταν η πρόσληψη προπονητή.
Ο παλιός γνώριμος Βαγγέλης Λέντας ήταν στις πρώτες επιλογές της επιτροπής μεταγραφών.
Ο 39χρονος Προπονητής νωρίτερα είχε λύσει από κοινού τη συνεργασία του με την ομάδα της Κάτω Τιθορέας η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση που  τον ευχαριστεί.
 Ο Βοιωτός προπονητής ξεκίνησε την καριέρα την πριν από 7 χρόνια, μόλις πήρε το δίπλωμα UEFA B', στον ΑΣΑ Παρνασσό Αράχωβας, την Ποδοσφαιρική περίοδο 2009-10 , στη συνέχεια
την  περίοδο 2010-11 ανέλαβε τον Κραταιό Λιβαδειάς μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 , οπότε ανέλαβε τις τύχες του Πανγεωργικού στην Α' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας.
 Την Ποδοσφαιρική περίοδο 2009-10 προσλαμβάνεται Προπονητής στις Μικτές Ομάδες, Προπαίδων και Παίδων της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα (2η θέση και για τις δυο, πίσω από την Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας ).
 Τις Ποδοσφαιρικές περιόδους 2011-12 και 2012-13 αναλαμβάνει τις τύχες του ΠΑΟΚ Κόκκινου, και στέφετε Πρωταθλητής της Β' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας.
 Την Περίοδο 2012-13 ως Προπονητής της Μικτής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας κατακτά την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα των Ε.Π.Σ., και προωθείται Περιφερειακός Προπονητής ( Ε.Π.Σ. , Βοιωτίας , Φθιώτιδας , Ευρυτανίας, Φωκίδας, Ευβοίας ), όπου κατακτά και εκεί την πρώτη θέση  και προωθείται Περιφερειακός Προπονητής στη ζώνη Α '.
 Έπειτα, με αναβαθμισμένο το δίπλωμα του σε UEFA A', έχει στεφθεί δις Πρωταθλητής με τις Μικτές Ομάδες τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, Προπαίδες και Νέους.
 Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2013-14 εργάσθηκε στην ομάδα μας την Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας, κατακτώντας την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.
Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2014-15 εργάσθηκε σε Α.Σ.Α. Παρνασσό Αράχωβας, και μετά πάλι στην 'Ενωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας.
 Πέρυσι ως Προπονητής τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ, είχε την ευκαιρία να κάνει το προπονητικό Άλμα στην Γ' Εθνική Κατηγορία αλλά πολύ νωρίς έληξε η συνεργασία σε φιλικό κλίμα μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη.
 Η μεθοδικότητα, η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία για μεγάλες επιτυχίες, τον καταξιώσουν στον χώρο  άλλωστε αυτό αποδεικνύει η μέχρι σήμερα καριέρα του.
Καλή επιτυχία μέσα από καλή συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: