Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας


Συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας με την Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

 Η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά υποδέχτηκε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας κο Στέφανο Λουλακούδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κο Γεώργιο Χαλβατζή.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής έθεσε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα και κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά και ζήτησε τη συνεργασία των αιρετών.
Παρόλη την έλλειψη προσωπικού, η εμπειρία, το φιλότιμο και ο προσωπικός τους αγώνας των Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας γεφυρώνουν την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού όπως επεσήμανε ο Αστυνομικός Διευθυντής συγκροτούνται συνεργεία, συνεπικουρούμενα από ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΟΕΠΤΑ, με θετικά αποτελέσμτα για την ασφάλεια και προστασία του Βοιωτού πολίτη.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων τόνισε την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών καθώς την έλλειψη τμήματος μεταγωγών στην γυναικείες φυλακές Ελαιώνα. Δυστυχώς είναι η μόνη φυλακή που δεν έχει τμήμα μεταγωγών , κάτι που επιφέρει δυσχέρειες στο έργο της Αστυνομίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά επεσήμανε τη σημασία άριστης συνεργασίας με την Αστυνομική Διεύθυνση, έτσι ώστε στη δύσκολη εποχή που ζούμε, ο Βοιωτός να αισθάνεται ασφαλής σ΄ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, χωρίς διακρίσεις. Αναμφίβολα η κοινωνία εξελίσσεται παρόλες τις κρίσιμες καταστάσεις.
Σαφώς η ομαλή συνεργασία όλων μας αποτελεί ύστατο στόχο μιας δίκαιης και ανθρώπινης κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: