Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τι τουρισμό επιδιώκουμε; Οργή και αγανάκτηση!!!


Ο κάθε πολίτης και οι επισκέπτες της πόλης εδώ και καιρό, γίνονται μάρτυρες του θεάματος των σκουπιδιών στους δρόμους. Η κατάσταση προκαλεί οργή και αγανάκτηση.
Με απορία αναρωτιέμαι αν έχει προσεγγίσει κάποιος υπεύθυνος το πρόβλημα, η αν ο συγκεκριμένος επαγγελματίας είναι ευχαριστημένος, ικανοποιημένος, ευσυνείδητος η οικολόγος με τα καμώματά του.
Πολύ απλά θα σκεφτώ ότι, μάλλον επενδύσαμε πολύ περισσότερα σε όλους όσους σαν νεόκοποι φωστήρες εμφανίστηκαν να προσφέρουν λύσεις για την πόλη μας, η ότι κάποιοι όχι απλά αδυνατούν να λύσουν τα προβλήματα αλλά μάλλον αν και νωρίς, ήδη κουράστηκαν, άλλως δεν εξηγείται λογικά το κατάντημα της πόλης.
Η λύση όμως είναι σχετικά απλή. Να ενημερωθούν οι κάτοικοι αλλά και επαγγελματίες της περιοχής για το πού μπορούν να μεταφέρουν και να απορρίπτουν νόμιμα τα «μπάζα τους» (και αν δεν υπάρχει χώρος ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ!) και να υπάρξει αυστηρή αστυνόμευση και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.
Η εικόνα στην είσοδο της Αντίκυρας είναι εκείνη που αντικρίζει κάποιος όταν εισέρχεται σ’ αυτή και αναλόγως βγάζει τα συμπεράσματά του. Τέτοια εικόνα είναι η χειρότερη απαξίωση του τουρισμού που επιδιώκουμε για ανάκαμψη, κυρίως όμως, για την ποιότητα ζωής μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

lathos sou pou anevases auth thn eikona...mou thimise tous + + + ths greenpeace...

Antikira είπε...

Η εικόνα σε ενόχλησε η το πρόβλημα που δημιουργεί η κατάσταση που επικρατεί. Τώρα το ότι σε ενοχλούν και οι της greenpeace..... Πάντως πρέπει να γνωρίζεις αγαπητέ ανώνημε ότι η δημοκρατία από την αναρχία δεν απέχει και πολύ.

Επίστροφος είπε...

Σίγουρα τα σκουπιδια είναι δουλειά προτίστως της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι όμως και ευθύνη κάθε υπέυθηνου και ενημερομένου πολίτη,κατά συνέπεια και του εν λογω επιχειρηματία.Οσο για το σχόλιο περί της απόστασης αναρχίας και δημοκρατίας, η απόσταση είναι τεράστια.Η γειτόνισα της αναρχίας είναι η οχλοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

η ανεπάρκεια των υπευθυνων Antikyra ηταν εμφανης και πριν <>

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα θα ήταν να ανέβαζες την φωτογραφια του πάρεδρου της αντίκυρας...
Τι εχει κάνει αυτός για τα σκουπίδια;