Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πρώτο τεστ για την ΕΝΩΣΗ



Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας δόθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι στις 6 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Καμένων Βούρλων. Η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε την Ένωση όπου παρουσία 100 περίπου φιλάθλων κέρδισε με σκορ 2-1. Ο αγώνας δεν προσφέρεται για συμπεράσματα ωστόσο οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους. Μια πρώτη γεύση πήραν αρκετοί από αυτούς καθώς θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής για πρώτη φορά. Το γκολ της ΕΝΩΣΗΣ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Πλακίδας. Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη με τα Λουκίσια στη Χαλκίδα.

5 σχόλια:

basilis είπε...

POSOI ANTIKURAIOI PAIZOUN STHN ENWSH????apo periergia kai mono file bloger

Antikira είπε...

Δύο. Λ. Νικολάου και Δ. Ιωάννου, αλλά δεν είναι αυτό ζήτημα γιατί πολύ έχουν άμεσα σύνδεση με την Αντίκυρα π.χ. Καλλιακμάνης, Γαλάνης, Καφετζόπουλος και πλακίδας. Εξάλλου μια ομάδα στηρίζεται περισσότερο στις ακαδημίες της, κάτι που εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει η ΕΝΩΣΗ και εκεί αθλούνται πολλοί Αντικυραίοι που αργότερα θα πλαισιώσουν την ομάδα.

Φ.Σ. είπε...

Μία μικρή διόρθωση: "στο πλαίσιο" είναι η σωστή έκφραση και όχι "στα πλαίσια". Εντελώς φιλικά!! Και μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, ποιος επιμελείται του μπλογκ;

Ευχαριστώ πολύ

basilis είπε...

mporw na pw oti me kalipses file bloger..

Antikira είπε...

Αγαπητή-έ φίλη-ε Φ.Σ. Το blog Aντίκυρα, όταν αποφασίσαμε να το δημιουργήσουμε, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε το δικό σας βήμα έκφρασης, κριτικής και αξιολόγησης με σκοπό την ενημέρωση, την πολιτιστική ανάπτυξη και τη συνεργασία. Θεωρούμε ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε μια ομάδα μια ενιαία δημοκρατική φωνή με ιδέες και προτάσεις και με γόνιμη κριτική. Στη πραγματικότητα πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες, πολίτες πού δε δέχονται να αποφασίζουν άλλοι γι αυτούς χωρίς αυτούς. Για να προωθήσουμε τις προτάσεις μας και να διαμορφώσουμε ορθότερη άποψη των γεγονότων πρέπει να γίνουμε «συνένοχοι» γι αυτό μια ομάδα από πολλές φωνές και πολύχρωμες απόψεις είναι το ιδανικό tim Antikira. Τώρα είναι γεγονός ότι κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και την γενική επιμέλεια αλλά αυτό δεν χρήζει ιδιαίτερης μνείας.