Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ TAE KWON DO ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 28 ΜΑΪΟΥ με χρυσό για ΕΠΟΣ Άσπρων Σπιτιών


Μόνο σαν απόλυτα επιτυχής θα μπορούσε να κριθεί η παρουσία του συλλόγου στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Νεανίδων που διοργανώθηκε από την ΕΤΑΝΕ στην Χαλκίδα το διήμερο 28 και 29 Μαϊου.
Από τον ΕΠΟΣ Άσπρων Σπιτιών για τον Α.Σ. Αράχωβας συμμετείχε ο Άκης Γκόλφης που κατέκτησε την Πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
Ν α αναφέρουμε ακόμη ότι στους αγώνες για τον Α.Σ. Αράχωβας συμμετείχε και ο Πλουμπάκης Γιάννης από το τμήμα της Ιτέας που κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο (δεύτερη θέση).
Για την ιστορία να συμπληρώσουμε την επιτυχία του Σαλίπα Χρήστου στην ημερίδα στα Τρίκαλα τον Φεβρουάριο που κατέκτησε την Τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο).

Οι εκδηλώσεις του συλλόγου συνεχίζονται με την εκδήλωση-επίδειξη των παιδιών όλων των ηλικιών που θα γίνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου στον μόλο Ιτέας στις 8.00 το βράδυ.

Επόμενη δραστηριότητα οι εξετάσεις των αθλητών κατόχων μαύρης ζώνης για 1ο και 2ο ΝΤΑΝ στο Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες την Κυριακή 19 Ιουνίου και οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στην Κόρινθο και τον Πολύγυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: